Σφαιρόπουλος : «Πρέπει να επιστρέψουμε στις νίκες»

Σφαιρόπουλος : «Πρέπει να επιστρέψουμε στις νίκες»

Σφαιρόπουλος : «Πρέπει να επιστρέψουμε στις νίκες»

Την ήττα με 84-72 γνώρισε από τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Ολυμπιακός, ο οποίος δεν κατάφερε να ελέγξει τον ρυθμό, όπως είπε στις δηλώσεις του ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

sfairopoulos

Ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε πως η Ρεάλ ήταν καλύτερη στο Γ’ και Δ’ δεκάλεπτο και συμπλήρωσε πως η ομάδα πρέπει να επιστρέψει στις νίκες.

«Συγχαρητήρια στην Ρεάλ Μαδρίτης για τη νίκη της. Έπαιξε καλά, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Πιστεύω πως ο ρυθμός του ματς έπαιξε ρόλο ως προς το νικητή. Ελέγξαμε το ρυθμό μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο, όταν παίξαμε καλή άμυνα και αναγκάσαμε την Ρεάλ σε κάποιες κακές επιλογές. Μας έδωσαν την ευκαιρία να τρέξουμε στο ανοικτό γήπεδο και να πετύχουμε εύκολα λέι απ. Επίσης, ελέγχαμε το ρυθμό στα πρώτα λεπτά της δεύτερης περιόδου, όπου προηγηθήκαμε με τέσσερις πόντους, αλλά στη συνέχεια χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας σε ένα κρίσιμο σημείο», ανέφερε ο κόουτς του Θρύλου και συνέχισε.

«Η Ρεάλ είναι μία ομάδα που θα τιμωρήσει το κάθε λάθος σου. Πέτυχαν κάποιους εύκολους πόντους στο transition και έτσι πήραν πολύ μεγάλο προβάδισμα. Το τρίτο δεκάλεπτο και η αρχή του τέταρτου ανήκουν στην Ρεάλ. Προσπαθήσαμε να επιστρέψουμε, αλλά δεν καταφέραμε να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και έτσι σκόραραν εύκολα καλάθια από επιθετικά ριμπάουντ. Αυτό είναι το στιλ τους και έτσι η διαφορά ξέφυγε κοντά στους 20 πόντους. Μετά προσπαθήσαμε να κάνουμε το καλύτερο για να μειώσουμε τη διαφορά. Θα πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά ώστε να εμφανιστούμε πιο ανταγωνιστικοί και πιο επιθετικοί και να επιστρέψουμε στις νίκες».