Σφαιρόπουλος: “Είχαμε την απαιτούμενη σοβαρότητα”

Σφαιρόπουλος: “Είχαμε την απαιτούμενη σοβαρότητα”

Στην σοβαρότητα με την οποία αντιμετώπισαν οι παίκτες του το ματς με τον Αρκαδικό στάθηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, τονίζοντας πως αυτό ήταν το στοιχείο που τους οδήγησε σε μία εύκολη νίκη.

12645200_972334582836703_5481895999264638117_n

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Έλληνας κόουτς στην Συνέντευξη Τύπου:

«Παίξαμε σοβαρά σε ακόμη ένα παιχνίδι στο ελληνικό πρωτάθλημα. Προερχόμασταν από ένα κακό αποτέλεσμα στην Ευρωλίγκα. Θέλαμε να είμαστε σοβαροί απέναντι σε έναν αντίπαλο που παλεύει κάθε ματς, ειδικά στην έδρα του. Όλοι οι παίκτες είχαν την απαιτούμενη σοβαρότητα και πήραμε μια εύκολη νίκη. Θέλαμε να είμαστε σοβαροί και αυτό κάναμε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Αρκαδικό για τις συνθήκες τέλεσης του ματς και θέλω να τους συγχαρώ για τη δουλειά που κάνουν. Τους εύχομαι να μείνουν στην κατηγορία γιατί η Α1 χρειάζεται τέτοιες ομάδες όπως ο Αρκαδικός».

Σε ερώτηση για το τι κερδίζει ο Ολυμπιακός από ένα τέτοιο ματς πέρα από τη νίκη, ο Έλληνας κόουτς είπε:

«Να κερδίζουμε παραστάσεις, ως ομάδα που θα μας βοηθήσουν να παίξουμε καλύτερα ως ομάδα. Υπάρχει ένα σκεπτικό, μέσα από αυτό το παιχνίδι να έχουμε μια διδασκαλία που θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρωλίγκα».

Από την πλευρά του, ο κορυφαίος του αγώνα, Ματ Λοτζέσκι είπε:

«Πιστεύω ότι από το ξεκίνημα είχαμε συγκέντρωση και αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι σωστά. Ήταν ένα παιχνίδι από το οποίο θέλαμε να πάρουμε αυτοπεποίθηση και να επιστρέψουμε ως ομάδα μετά την ήττα στη Μαδρίτη. Παίξαμε καλά, παίξαμε όλοι μαζί και βρήκαμε εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό».