Ρία Τσίγκα: Το απόλυτο θηλυκό

Η Ρία Τσίγκα είναι μια πολύ «ζουμερή» Ελληνίδα μοντέλο που κατά καιρούς μας έχει τρελάνει με τις υπέροχες αναρτήσεις της, αφού είναι τέλεια ότι και να φορέσει, αλλά με το μαγιό της είναι πραγματικά ακαταμάχητη. Απολαύστε τις φωτό που ακολουθούν.

Μιλάμε για την απόλυτη ξανθιά, το απίστευτο πλάσμα! Το κορίτσι το είχαμε πρωτοδεί στην τηλεοπτική εκπομπή στο «Σαν στο σπίτι σας», στο «Πολύ την Κυριακή», στην «Εκδίκηση της ξανθιάς». Σε παλαιότερη δήλωση της είχε αναφέρει ότι «είναι γεννημένη για να λιάζεται και να παίζει ρακέτες».

Την πρωτοείδαμε στην εκπομπή «Σαν στο σπίτι σας» με τον Φώτη και την Μαρία Μπακοδήμου και στη συνέχεια όλα τα χρόνια με τον Αρναούτογλου στο πρωινό και στο «Πολύ την Κυριακή».

Μάλιστα, είχε αναφέρει ότι η στιγμή αδυναμίας είναι όταν την τρακάρει ο έρωτας: «Ο… έρωτας. «Το φτερωτό του βελάκι με έχει χτυπήσει άσχημα κάνα δυο φορές». Όταν όμως την πετυχαίνει ο θεός Έρως, δίνεται ολοκληρωτικά στον άλλον».

Δείτε τη στο twitter το facebook και στο instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Ρία ΤσίγκαΡία ΤσίγκαΡία ΤσίγκαΡία ΤσίγκαΡία ΤσίγκαΡία ΤσίγκαΡία ΤσίγκαΡία ΤσίγκαΡία ΤσίγκαΡία ΤσίγκαΡία ΤσίγκαΡία ΤσίγκαΡία ΤσίγκαΡία ΤσίγκαΡία ΤσίγκαΡία ΤσίγκαΡία ΤσίγκαΡία ΤσίγκαΡία ΤσίγκαΡία ΤσίγκαΡία ΤσίγκαΡία ΤσίγκαΡία ΤσίγκαΡία ΤσίγκαΡία ΤσίγκαΡία ΤσίγκαΡία ΤσίγκαΡία ΤσίγκαΡία ΤσίγκαΡία ΤσίγκαΡία ΤσίγκαΡία ΤσίγκαΡία Τσίγκα

Πηγή : LIFEVIEWS-HOT