Στις εγκαταστάσεις του Ρέντη ο Μαρινάκης! Θα μιλήσει στους παίκτες

Στις εγκαταστάσεις του Ρέντη ο Μαρινάκης! Θα μιλήσει στους παίκτες

Στις εγκαταστάσεις του Ρέντη ο Μαρινάκης! Θα μιλήσει στους παίκτες

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναμένεται να βρεθεί στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, πριν το κρίσιμο ντέρμπι πρωταθλήματος με αντίπαλο την ΑΕΚ, προκειμένου να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Μαρινάκης

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού είναι σοβαρά προβληματισμένος με την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του στα τελευταία παιχνίδια και θέλει να στείλει ξεκάθαρο μήνυμα προς τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία, εν όψει της συνέχειας.

Ο Μαρινάκης αναμένεται να ζητήσει από τους «ερυθρολεύκους» μόνο τη νίκη στον αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να επιστρέψουν οι Πειραιώτες στην κορυφή της βαθμολογίας. Παράλληλα, ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού θα ζητήσει άμεση βελτίωση της αγωνιστικής εικόνα από τους παίκτες.

> Με αλλαγές στο κύπελλο ο Θρύλος! Ντεμπούτο ο Ταχτσίδης!

Την ίδια στιγμή, οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένοι με τις διαιτητικές αποφάσεις του προηγούμενου διήμερου στη Super League. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι Πειραιώτες τονίζουν πως θα πρέπει να σταματήσει η διαιτητική εύνοια προς κάποιες συγκεκριμένες ομάδες. Χαρακτηριστικά, οι Πειραιώτες τονίζουν: «Δεν πάει άλλο πια, βλέπουμε τι γίνεται. Πρέπει να σταματήσει όλο αυτό».