Προγνωστικά Λίβερπουλ – Άρσεναλ 13/1/2016

premier-league1

Η Λίβερπουλ θα υποδεχθεί στο «Anfield» την Άρσεναλ για την αυλαία της 21ης αγωνιστικής της Premier League σ’ ένα πολύ σημαντικό βαθμολογικά ντέρμπι.

Η 21η αγωνιστική της Premier League θα έχει ένα πολύ σημαντικό και ελπίζουμε και ωραίο σε ποιότητα ντέρμπι. Αυτό ανάμεσα στην Λίβερπουλ και την Άρσεναλ. Το «Anfield» και η Λίβερπουλ θα υποδεχθούν την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, Άρσεναλ με μοναδικό στόχο να της χαλάσουν τα σχέδια. Αντίθετα η Λονδρέζικη ομάδα έρχεται στο λιμάνι με μοναδικό στόχο να παραμείνει με νίκη στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ έχει αλλάξει πρόσωπο και είναι καλύτερη από την ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς. Το συγκεκριμένο παιχνίδι απέναντι στους «κανονιέρηδες» αποτελεί μια τεράστια πρόκληση για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι οποίοι θα διεκδικήσουν τη νίκη για να ανέβουν και βαθμολογικά. Σίγουρα η αποστολή απέναντι στον πρωτοπόρο είναι δύσκολη αλλά οι «κόκκινοι» μπορούν να τα καταφέρουν.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι θα έχουν εκτός τους Skrtel, Lovren, Coutinho, Origi και Sturridge, ενώ στην αποστολή θα βρίσκονται οι Milner, Ibe και Henderson καθώς και το χθεσινό απόκτημα του συλλόγου, Steven Caulker.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Arsene Wenger έχει και αυτή με τη σειρά της μια αρκετά δύσκολη αποστολή. Ανέκαθεν σε οποιαδήποτε κατάσταση και να βρισκόταν η Λίβερπουλ, το «Anfield» αποτελούσε μια δύσκολη έδρα για οποιαδήποτε ομάδα. Ωστόσο ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό, όπως η Άρσεναλ, οφείλουν να κερδίζουν σ’ αυτές τις έδρες. Η συγκεκριμένη ομάδα είναι φορμαρισμένη και διαθέτει την ποιότητα να αποδράσει με το διπλό από το λιμάνι.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, οι φιλοξενούμενοι θα έχουν εκτός αποστολής τους Ospina, Coquelin, Welbeck, Cazorla και Αλέξις.

Το κομμάτι της παράδοσης μπορούμε να πούμε ότι είναι με το μέρος της Λίβερπουλ, καθώς διαθέτει 49 νίκες στο «Anfield» έναντι 24 της Arsenal, ενώ 18 παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα.

Στοιχηματική πρόβλεψη, σαφώς και μπορούμε να κάνουμε από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Σίγουρα μιλάμε για ένα ντέρμπι και αυτό από μόνο του σημαίνει ότι είναι απρόβλεπτο, ωστόσο και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη. Εγώ προσωπικά θα σας πω δύο αποτελέσματα που θεωρώ περισσότερο πιθανά.

Αρχικά το «γκολ-γκολ» είναι ένα πιθανό αποτέλεσμα. Η απόδοση από τις στοιχηματικές εταιρίες μπορεί να μην είναι μεγάλη λόγο των ευάλωτων αμυνών των δύο ομάδων. Ενώ από την άλλη πλευρά το «Χ» είναι επίσης ένα πιθανό αποτέλεσμα.

Aπό το cleverbet.eu μπορείτε καθημερινά να βλέπετε τις αναλύσεις των σημαντικότερων αγώνων, καθώς και προγνωστικά στοιχήματος για όλους τους υπόλοιπους. Βαθμολογίες και στατιστικά από το κουπόνι πάμε στοίχημα.