«Πολύ μεγάλη χαρά που θα κλείσω εδώ την καριέρα μου»

«Πολύ μεγάλη χαρά που θα κλείσω εδώ την καριέρα μου»

«Πολύ μεγάλη χαρά που θα κλείσω εδώ την καριέρα μου»

Στην ομάδα της καρδιάς του, τον Ολυμπιακό θα κλείσει την καριέρα του ο Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό για τα επόμενα 3 χρόνια.

Ο Ελληνας φόργουορντ στις πρώτες του δηλώσεις μετά την συμφωνία του με τους προέδρους της ΚΑΕ Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο τόνισε πως είναι πολύ χαρούμενος καθώς όπως όλα φαίνονται θα κλείσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, ενώ όπως χαρακτηριστικά ανέφερε πραγματοποιήθηκε μία πολύ όμορφη κουβέντα στη συγκεκριμένη συνάντηση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Πρίντεζη:

Τα πράγματα πήγαν πάρα πολύ όμορφα. Συζητούσαμε για πολύ ώρα, συγνώμη που σας είχα στον ήλιο και περιμένατε. Κάναμε μία πολύ όμορφη κουβέντα και σίγουρα όλοι καταλάβαμε  και τα λάθη μας και τι έφταιξε και δεν καταφέραμε να πάρουμε τον τίτλο αλλά με χαροποίησε πάρα πολύ ο τρόπος που κουβεντιάσαμε και ο τρόπος που τα είπαμε, συμφωνήσαμε κατευθείαν για την επόμενη τριετία. Ότι θα είμαστε και πάλι μαζί. Και για μένα είναι πολύ μεγάλη χαρά,  γιατί όπως δείχνουν και τα πράγματα θα κλείσω εδώ την καριέρα μου.