Πρωταθλήτρια η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού

Το 6ο πρωτάθλημα στην ιστορία της κατέκτησε η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού. Ο πέμπτος τελικός με τη Βουλιαγμένη διεκόπη τρία λεπτά πριν από το τέλος μετά την αποχώρηση των φιλοξενούμενων από το κατάμεστο “Παπαστράτειο”.

een

 

Μια σειρά τελικών-διαφήμιση για το γυναικείο πόλο στην Ελλάδα είχε πραγματικά άσχημη κατάληξη. Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού αναδείχθηκε πρωταθλήτρια για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και έκτη στην ιστορία του τμήματος, παίρνοντας τον πέμπτο τελικό με 5-0 στα χαρτιά.

Η Βουλιαγμένη αποχώρησε από τον αγώνα τρία λεπτά πριν από το τέλος. Επικράτησε ένταση πίσω από τον πάγκο της ομάδας με τον προπονητή Κώστα Δήμου να καταγγέλει πως δέχθηκε ύβρεις όχι μόνο από την κατάμεστη κερκίδα, αλλά και από πρόσωπα που κάθονταν στις θέσεις των επισήμων δίπλα από εκεί που βρίσκονταν ο ίδιος και τα υπόλοιπα μέλη της Βουλιαγμένης.

Την ώρα που διεκόπη ο αγώνας ο Ολυμπιακός προηγούνταν με 10-4.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 5-3, 2-0, 1-1

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χ.Παυλίδης): Χ.Διαμαντοπούλου, Τετζαλίδου, Ε.Πλευρίτου 1, Σώρα, Μανωλιουδάκη 2, Αβραμίδου 4, Ασημάκη 1, Μ.Πλευρίτου 1, Καλογεράκου, Β.Πλευρίτου, Μπιανκόνι 1, Νιαρχάκου, Σταματοπούλου, Λογοθέτη.

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Κ.Δήμου): Κούβδου, Τσουκαλά, Χυδηριώτη 1, Μουλάκη, Πρωτοπαππα, Ξενάκη, Μαυρωτά, Ρουμπέση, Γερόλυμου 1, Β.Διαμαντοπούλου 1, Μελιδώνη, Κοντογιάννη 1, Κοτσιώνη, Μάμογλου, Ζοφώλη.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0