Μανωλιουδάκη : «Ο κόσμος να είναι ο όγδοος παίκτης μας»

Μανωλιουδάκη : «Ο κόσμος να είναι ο όγδοος παίκτης μας»

Πανέτοιμη για το Final Four της Ευρωλίγκας είναι η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, όπως τόνισε ο Χάρης Παυλίδης και η Φιλιώ Μανωλιουδάκη.

172223
O Χάρης Παυλίδης και η Φιλιώ Μανωλιουδάκη εμφανίστηκαν πανέτοιμοι στο ΣΠΟΡ FM 94.6 ενόψει του Final four της Ευρωλίγκας που διοργανώνει η πόλη του Πειραιά.
Συγκεκριμένα ο Χάρης Παυλίδης είπε:
-Μετά το περσινή κατάκτηση του κυπέλλου Len Trophy, σειρά έχει η κατάκτηση ενός κυπέλλου πρωταθλητριών για τον Ολυμπιακό;
«Αυτός είναι ο στόχος για όλες τις ομάδες που συμμετέχουν. Θέλουμε να κρατήσουμε χαμηλά τους τόνους, να μην λέμε πάρα πολλά και να κάνουμε περισσότερα. Ευελπιστώ αύριο οι αθλήτριες μου, που αυτές είναι και ο πρωταγωνίστριες, να βγάλουν αυτά που κάνουν στη προπόνηση και όλα θα πάνε καλά. Αν το κάνουν και αυτό και παίξουν όπως μπορούν, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα κερδίσουμε».

Από την άλλη, η Φιλιώ Μανωλιουδάκη τόνισε:
«Νομίζω ότι είμαστε έτοιμες. Η προετοιμασία κυλάει ομαλά .Το πιο βασικό είναι το πώς θα διαχειριστεί η ομάδα το άγχος. Να μπορέσουμε να λάβουμε το θετικό άγχος που θα έρθει από τον κόσμο και να μπορέσουμε να το βγάλουμε αγωνιστικά και να είμαστε πιο έτοιμες. Δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε. Σίγουρα η Κίρισι είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα».

-Ποιο είναι το κλειδί της νίκης απέναντι στη ρώσικη Κίνεσι;
«Το κλειδί της νίκης είναι η άμυνα και σίγουρα το να κρατήσουμε το ρυθμό. Νομίζω ότι θα γίνει ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, οπότε ανυπομονούμε πολύ για αύριο».

Το μήνυμα της αρχηγού στον κόσμο του Ολυμπιακού:
«Περιμένουμε, όπως πάντα, να είναι ο όγδοος παίκτης μας και να μας δώσει την ώθηση που χρειαζόμαστε για να κάνουμε το βήμα παραπάνω».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0