Αυτοί είναι οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού

polo

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων της Γ’ προκριματικής φάσης του Champions League, σχηματίστηκε το βράδυ του Σαββάτου ο όμιλος της ομάδας πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού.

Το συγκρότημα του Θεόδωρου Βλάχου, είναι στον Α’ όμιλο μαζί με την Έγκερ (Ουγγαρία), την Προ Ρέκο (Ιταλία), την Μπαρτσελονέτα (Ισπανία), την Γιουγκ (Κροατία) αλλά και την Πριμόριε Ριέκα (Κροατία).

Στην επόμενη φάση, που είναι το Fnal-6 από τον όμιλο προκρίνονται μόνο δυο ομάδες, αφού η Μπαρτσελονέτα ως “οικοδέσποινα” θα πάρει το ένα από τα τρία εισιτήρια.

Ο Ολυμπιακός θα δώσει πέντε εντός και πέντε εκτός έδρας παιχνίδια και αρχίζει το “ταξίδι” του από το Ντουμπρόβνικ απέναντι στη Γιουγκ στις 20 Νοεμβρίου.

Ο τεχνικός της ομάδας, Θεόδωρος Βλάχος, μετά τις προκρίσεις της Προ Ρέκο και της Ριέκα σημείωσε: 
“Ο όμιλος μας είναι πολύ δύσκολος. Εμείς θα παλέψουμε όμως για το καλύτερο. Οι πιθανότητες μας δεν είναι μειωμένες λόγω της δυναμικότητας των αντιπάλων αλλά επειδή θα προκριθούν δυο ομάδες.Το ένα εισιτήριο πάει στην Μπαρτσελόνετα και αυτό δυσκολεύει τα πράγματα για όλες τις ομάδες. Πιστεύω πως είμαστε σε καλό επίπεδο και μέσα στην έδρα μας μπορούμε να κοιτάξουμε στα μάτια όλους τους αντιπάλους. Είναι μια λεπτή γραμμή η επιτυχία από την αποτυχία σ’ αυτό τον όμιλο, Δεν νομίζω πως υπάρχει καμία ομάδα που μπορεί να κερδίσει όλα τα παιχνίδια. Υπάρχουν δυνατές ομάδες στον όμιλο μας αλλά δεν υπάρχει κάποια αχτύπητη”. 

Πηγή:woop.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0