«Έδεσε» τους πρώτους ο Ολυμπιακός

«Έδεσε» τους πρώτους ο Ολυμπιακός

Απ’ τους φουνταριστούς ξεκίνησε ο σχεδιασμός της νέας σεζόν για τον Ολυμπιακό, ο οποίος ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τους Κώστα Μουρίκη και Χριστόδουλο Κολόμβο για τα επόμενα τρία χρόνια

164628

Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσουν την καριέρα τους οι Κώστας Μουρίκης και Χριστόδουλος Κολόμβος, οι οποίοι συμφώνησαν σήμερα την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Οι διεθνείς φουνταριστοί βρέθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής στα γραφεία του συλλόγου και έδωσαν τα χέρια με το Μιχάλη Κουντούρη, για επέκταση της συνεργασίας μέχρι το 2017.

Μετά την επίτευξη της συμφωνίας μάλιστα μίλησαν στην επίσημη σελίδα της ομάδας, με τον Χριστόδουλο Κολόμβο να τονίζει: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω για πολλά χρόνια ακόμη στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Ευχαριστώ τον πρόεδρο κ. Κουντούρη για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου και υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχουμε όλους τους στόχους μας. Ο Ολυμπιακός κάθε χρόνο δυναμώνει και θέλω και εγώ να είμαι μέλος της ομάδας που θα πρωταγωνιστήσει στην Ευρώπη. Οι στόχοι είναι κάθε χρόνο οι ίδιοι στην Ελλάδα αλλά στην Ευρώπη θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε»

Όσον αφορά τον Κώστα Μουρίκη, δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την επίτευξη της συμφωνίας, αναφέροντας: «Είναι μεγάλη τιμή να είσαι παίκτης της κορυφαίας ομάδας της Ελλάδος. Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος που ανανέωσα με τον Ολυμπιακό και θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Κουντούρη για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει. Θέλουμε όλοι μαζί, η διοίκηση, οι προπονητές και οι παίκτες να κάνουμε τον Ολυμπιακό πρωταγωνιστή στην Ευρώπη. Έμεινε ο βασικός κορμός και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό. Αυτή η ομάδα έχει πολλά να δώσει στο ευρωπαϊκό στερέωμα».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0