Καμερούν – Βραζιλία: Στοιχηματικά TIPS από τους Betarades (23:00 – Ν1)

Καμερούν – Βραζιλία: «Χειραγωγημένο», αναμενόμενο over

Παιχνίδι με μονόπλευρο ενδιαφέρον, ξεκάθαρο φαβορί και… παρασκήνιο με τον διευθυντή ασφάλειας της FIFA να βάζει φωτιά με τις δηλώσεις του “Βλέπουμε ότι αυτό το παιχνίδι διατρέχει περισσότερο ρίσκο από ότι η έναρξη ή ο τελικός του Μουντιάλ. Αυτό το παιχνίδι είναι πιο ευάλωτο.

Cameroon-vs-Brazil-2014-World-Cup-Group-A-Football-Match-Wallpaper

Υπάρχει φόβος μήπως κάποια εγκληματική οργάνωση πλησιάσει τους ποδοσφαιριστές και τους δελεάσει με ένα υπέρογκο χρηματικό ποσό ώστε να τους επηρεάσουν σχετικά με τον αριθμό των τερμάτων που θα δεχτούν”. Όπως και να έχει, το over 2.5 βρίσκεται σε αγωνιστικό και παρα-αγωνιστικό επίπεδο.

ΚΑΜΕΡΟΥΝ: Κατά πολλούς η χειρότερη ομάδα της διοργάνωσης (δυστυχώς μαζί με την Εθνική μας και το Ιράν). Η ομάδα του Ετό παρουσίασε, όπως αναμένονταν, ένα άναρχο σύνολο που δεν είχε κανένα ουσιαστικό πλάνο και προσέγγιση στο παιχνίδι της.

Το 4-3-3 του Φίνκε απέτυχε παταγωδώς αφού η έλλειψη έμπνευσης στον άξονα και η απουσία πλάγιων επιθετικών που θα μπορούσαν να συνδράμουν στην ανάπτυξη ήταν καθοριστικά στοιχεία για την απογοητευτική εικόνα της ομάδας.

Αν σε αυτά προστεθούν το κακό κλίμα στα αποδυτήρια (όπως λένε τα ρεπορτάζ) και η μέτρια αμυντική λειτουργία – έχει την εικόνα του Καμερούν σε αυτή την διοργάνωση.

Ο Φίνκε θα επιχειρήσει αλλαγές απέναντι στην Βραζιλία με στόχο, τουλάχιστον, μία καλή εμφάνιση, βαθμό ή βαθμούς απέναντι στην διάσημη αντίπαλο και (σαφώς) την διάλυση κάθε υπόνοιας για… χειραγωγημένο όβερ. Παρά τις αμυντικογενείς προσεγγίσεις και το μειωμένο πλάτος, το Καμερούν παρουσίασε πολύ κακή αμυντική εικόνα αφού οι παίκτες που αγωνίστηκαν στις μεσοαμυντικές ζώνες έδειξαν έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης, κάκιστες τοποθετήσεις και ελάχιστη φρεσκάδα.

Στην επίθεση η μπάλα… δεν έφτασε πότε στην επιθετική τριάδα που μετά βίας αναζητά την συμμετοχή στο παιχνίδι. Ο Εκοτό ήταν ο μοναδικός παίκτης που προσπάθησε ουσιαστικά να γεμίσει τα κενά στα φτερά, ενώ οι επιλογές των Σονγκ και Μάτιπ στα χαφ δεν βοήθησε καθόλου την οργάνωση του παιχνιδιού. Το Καμερούν πολύ δύσκολα θα καταφέρει κάτι καλύτερο απέναντι σε μία Βραζιλία που έχει κίνητρο, πιέζει εξαιρετικά στα χαφ και έχει τους παίκτες να εκθέσει τους πλάγιους αμυντικούς.

Αμφίβολοι: Ετό

Απουσίες: Σονγκ

Πιθανή ενδεκάδα (4-1-4-1): Ιτάνζ – ΝιόμΕνκουλούΝουνκόΜπεντιμό – Ματίπ – Σάλι,ΜακούνΕνόχΜοτίνγκ – Γέμπο.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Ο Σκολάρι θα βασιστεί εκ νέου στα πρόσωπα που εμπιστεύεται και στα γνώριμα τακτικά πλάνα: pressing, γρήγορο tempo ανάπτυξης, κάθετο παιχνίδι, επελάσεις των μπακ και εναλλαγές θέσεων από τους Νειμάρ και Όσκαρ. Απέναντι στο Καμερούν έχει ακόμα ένα λόγω να διατηρήσει τα εν λόγω χαρακτηρισικά αφού οι αντίπαλοι έχουν κάκιστες επιστροφές, άτεχνα χαφ που επιδίδονται σε πολλά λάθη υπό πίεση και μετριότατα ανασταλτικώς πλάγια μπακ.

Όσκαρ/Νειμάρ και Άλβες/Μαρσέλο είναι δύο ζεύγη παικτών που αναμένεται να παίξουν, για άλλο ένα παιχνίδι, καθοριστικό τακτικό ρόλο αναφορικά στα πλάνα του Σκολάρι αφού η παρουσία δύο καθαρόαιμων αμυντικών μέσων και τα αγωνιστικά στοιχεία του Φρεντ (αρέσκεται να παίζει στο όριο της αμυντικής γραμμής του αντιπάλου) βαρύνουν με μεγαλύτερες ευθύνες τους εν λόγω παίκτες.

Η φόρμα της παραπάνω τετράδας, η έλλειψη ταχύτητας/ευελιξίας των χαφ του Καμερούν και η εν γένει ασταθής ανασταλτική λειτουργία των αφρικανών δημιουργεί σοβαρά miss match για τους Καμερουνέζους. Αν οι πλάγιοι μπακ βρουν ρυθμό και ο Φρεντ ανοίξει χώρους για την μεσοεπιθετική τριάδα – ως γνωρίζει άλλωστε – το σκορ μπορεί να ανοίξει αρκετά, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη την έλλειψη κινήτρου από το Καμερούν.

Αμφίβολοι: Χουλκ

Απουσίες: (-)

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Σέζαρ – ΆλβεςΛουίζΣίλβαΜαρσέλο – ΓκουστάβοΠαουλίνιο – ΌσκαρΝεϊμάρΓουίλιαν – Φρεντ

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Αγωνιστικά, τακτικά, βαθμολογικά και ψυχολογικά δεδομένα οδηγούν στο συμπέρασμα μία άνετης και ευρείας νίκης για τους γηπεδούχους που ψάχνουν μία πειστική εμφάνιση και καθαρή νίκη για τον κόσμο και την ψυχολογική τους τόνωση εν όψει της δύσκολης συνέχειας. Το Καμερούν ήταν απογοητευτικό και ελλείψει κινήτρου αναμένεται να απογοητεύσει ακόμα περισσότερο – όπως παραδοσιακά κάνουν οι αφρικανικές ομάδες.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

Xρόνος επιτευξης 1ου γκολ πριν το 23’ σε απόδοση 1.83 (Bet365)

Δείτε αναλυτικά για όλους τους αγώνες στους BETARADES!!!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0