Βέργος:«Να γίνω ένα από τα βασικά στελέχη της ομάδας»

Να καθιερωθεί στον Ολυμπιακό θέλει ο Νίκος Βέργος, ο οποίος μίλησε στην κάμερα της NOVA για τους στόχους του με την φανέλα των Πειραιωτών, αλλά και το ματς πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

1095726Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βέργου:

Νίκο, ο Ολυμπιακός παίζει την Κυριακή εκτός έδρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Βεβαίως δεν υπάρχει βαθμολογικό κίνητρο. Αλλά φαντάζομαι θα συμφωνείς πως η ομάδα σου έχει ξανά ως στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα.

«Σίγουρα, δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον. Όμως, είμαστε Ολυμπιακός. Σε κάθε γήπεδο πηγαίνουμε για τη νίκη. Πρέπει να αποδεικνύουμε γιατί είμαστε πρωταθλητές».

Πλέον, όχι μόνο προπονείσαι με την πρώτη ομάδα, αλλά ο κ. Μίτσελ σε εμπιστεύεται και σου δίνει χρόνο συμμετοχής στους τελευταίους αγώνες. Μάλιστα, σε είχε στο αρχικό σχήμα στην αναμέτρηση με τον Αρη. Πως είναι αυτό το μεταβατικό στάδιο απ’ την ομάδα νέων προς την πρώτη ομάδα;

«Είναι αρκετά δύσκολο, χρειάζεται πολύ δουλειά. Όλη αυτή η διαδικασία πιστεύω πως με βοηθάει για να γίνομαι καλύτερος».

Δεν ξέρω αν συμφωνείς… Σαφώς και είναι δύσκολο να φθάσεις στην επαγγελματική ομάδα. Είναι όμως δυσκολότερο να παραμείνεις σε αυτήν και να καθιερωθείς;

«Ναι είναι αρκετά δύσκολο. Χρειάζεται ακόμα περισσότερη δουλειά για να μπορέσεις να σταθεροποιηθείς και να είσαι μέλος αυτής της ομάδας».

Θα ήθελες να μοιραστείς μαζί μας το όνειρό που έχεις για την καριέρα σου στον Ολυμπιακό;

«Θέλω να παίξω στον Ολυμπιακό και κάποια στιγμή να γίνω ένα από τα βασικά στελέχη της ομάδας».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0