Βαγγέλης Μαρινάκης: “Ζήτω ο Ολυμπιακός” (video)

Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, μίλησε για ιστορική νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.0d00567a5f5dac1c631523e8c1523685_L

ο Πρόεδρος είπε αναλυτικά:

“Σίγουρα δεν είναι μόνο η μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία του Ολυμπιακού, αλλά πιστεύω πως και όλος ο φίλαθλος κόσμος που είδε το παιχνίδι, παρακολούθησε μια ομάδα που έπαιξε πολύ καλά και έκανε αρκετές ευκαιρίες. Όπως είπα και στους παίκτες στα αποδυτήρια, δεν έχει κριθεί κάτι ακόμα. Πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά.

Πρέπει να πάμε και στην Αγγλία και να παίξουμε δυνατά και να ξεκινήσουμε τον αγώνα σα να έχει λήξει το ματς στο Καραϊσκάκη 0-0. Να παίξουμε το ίδιο δυνατά για να πάρουμε την πρόκριση. Τίποτα δεν έχει κριθεί. Δεν πρέπει να παίρνουν τα μυαλά μας αέρα. Η Μάντσεστερ είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα με πολύ μεγάλους παίκτες και θα πρέπει να είμαστε δυνατοί και έτοιμοι για να τους αντιμετωπίσουμε. Να βρεθούμε σε μία καλή μέρα και να μπορέσουμε έτσι να πάρουμε την πρόκριση και να πάμε στον επόμενο γύρο.”

Για το αν περίμενε τη νίκη του Ολυμπιακού με 2-0: “Περίμενα να παίξει η ομάδα καλά γιατί ήταν καλά προετοιμασμένη. Περίμενα ότι θα έρθει ένα καλό αποτέλεσμα. Αυτό που θα ήθελα να πω ακόμα είναι ένα ευχαριστώ στον υπέροχο κόσμο μας, που σήμερα έκανε και αυτός την υπέρβαση του. Είδατε την ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκη, παρόλο που έλειπαν 2.000 θέσεις και θέλω να τους καλέσω όλους την Κυριακή στο γήπεδο για να νιώσουμε όλοι την ίδια ατμόσφαιρα που νιώσαμε όλοι στο Καραϊσκάκη και να υποδεχθούμε τους αντιπάλους μας όπως υποδεχθήκαμε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.”

Στην ερώτηση, για τον κόσμο που ζητούσε τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, ο “τιμονιέρης” του Θρύλου, Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν χαρακτηριστικός: “Σίγουρα όλοι μας τη ζητάμε και πρώτος εγώ. Αυτό που έχει σημασία είναι η ομάδα να δουλέψει πιο σκληρά και να πάει πιο ψηλά γιατί το αξίζει. Αν παίξουμε δυνατά και όπως μπορεί ο Ολυμπιακός στο Μάντσεστερ, μπορούμε να προχωρήσουμε.

Σήμερα είναι μία ιστορική νίκη, πρέπει να ονειρευόμαστε και εμείς είμαστε εδώ για να στηρίξουμε αυτό το όνειρο. Ζήτω ο Ολυμπιακός”.

[youtube id=”vw6wQ7xA0Fc” width=”620″ height=”360″]

Share and Enjoy !

0Shares
0 0