Το Ηράκλειο παραμένει κατακόκκινο (photo)

Για ακόμη μία φορά κατά την εφετινή περίοδο ο Θρύλος μας βρίσκεται στο Ηράκλειο, όπου αυτή την φορά θα κοντραριστεί με τον Εργοτέλη.1092118

Η αποστολή της ομάδας μας βρίσκεται ήδη στην πρωτεύουσα της Κρήτης και μάλιστα για ακόμη μία φορά έτυχε θερμής υποδοχής!

Το «ερυθρόλευκο» στοιχείο δεν είναι απλώς έντονο στο νησί! Το σύνθημα «Θρύλε η Κρήτη, το δεύτερό σου σπίτι», μαρτυρά του λόγου το αληθές! Η Κρήτη είναι «κατακόκκινη», κάτι που φάνηκε για ακόμη μία φορά! Οι ποδοσφαιριστές αποθεώθηκαν από τον κόσμο που έδωσε το παρών στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης»! Παράλληλα, αποθεώθηκε και ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού, ο οποίος ταξίδεψε στο Ηράκλειο μαζί με την αποστολή. Οι «ερυθρόλευκοι» φίλαθλοι τον υποδέχθηκαν με το σύνθημα «είναι τρελός ο Πρόεδρος»!

 

Η υποδοχή της ομάδας μας, όμως, έγινε σε… δύο σκέλη! Στο ξενοδοχείο όπου διαμένει η αποστολή του Θρύλου βρέθηκαν παιδάκια από τη Σχολή Ποδοσφαίρου του Ηρακλείου. Οι νεαροί αθλητές είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα αγαπημένα τους αστέρια, να φωτογραφηθούν μαζί τους και να πάρουν αυτόγραφα. Απέδειξαν, έτσι, για ακόμη μία φορά, πως το μέλλον είναι και αυτό «ερυθρόλευκο»!

 

Σε όλη την Ελλάδα!

 

1092117 1092115 1092113 1092110 1092109

Share and Enjoy !

0Shares
0 0