Στο Αγρίνιο ο Περέιρα

Κάθε δευτερόλεπτο είναι πολύτιμο για τον Βίτορ Περέιρα, προκειμένου να μάθει τον Ολυμπιακό, τους αντιπάλους του και το ελληνικό πρωτάθλημα, γι’ αυτό και εκμεταλλευόμενος το ρεπό της ομάδας του ταξίδεψε στο Αγρίνιο.

ÐÁÑÏÕÓÉÁÓÇ ÔÏÕ ÍÅÏÕ ÐÑÏÐÏÍÇÔÇ ÔÏÕ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÕ ÂÉÔÏÑ ÐÅÑÅÉÑÁ

Ο Βίτορ Περέιρα έχει δηλώσει σε ανύποπτο χρόνο ότι ζωή του είναι γεμάτη ποδόσφαιρο, κάτι που προκαλεί τη δυσφορία της συζύγου του, που μεταξύ σοβαρού και αστείου απειλέι ότι θα τον χωρίσει και ο Πορτογάλος αποδεικνύει κάθε στιγμή την αγάπη για τη δουλειά του.

Ο Πορτογάλος τεχνικός παρότι τελείωσε πολύ αργά τη δουλειά  του στο Ρέντη, αφού μετά την προπόνηση μίλησε με τους συνεργάτες του και υπαλλήλους του Ολυμπιακού για διαδικαστικά θέματα, μπήκε στο αυτοκίνητο και γύρω στις 2μμ ξεκίνησε για το Αγρίνιο.

 

Αυτή την ώρα βρίσκεται στις εξέδρες του γηπέδου του Παναιτωλικού και παρακολουθεί από το 20′ τον αγώνα με τον ΟΦΗ, προκειμένου να κατασκοπεύσει δια ζώσης τους δυο προσεχείς αντιπάλους του Ολυμπιακού. Θα μπορούσε να προτιμήσει τη θαλπωρή του σπιτιού του και την τηλεόραση,  πήγε όμως μαζί με τον Πιερ Ισά στην Αιτωλοακαρνανία και βλέπει τον αγώνα, μαζί με τον τερματοφύλακα του Παναιτωλικού  Ράφαελ Μπρακάλι, που τον είχε στην Πόρτο.

 

πηγή: RedPlanet.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0