Στίβεν Τζέραρντ: «Είμαι fan του Ολυμπιακού» (video)

Το παιχνίδι κόντρα στη Λίβερπουλ, στο Soldier Field του Σικάγο, έχει μόλις ολοκληρωθεί. Ένα ακόμη σπουδαίο φιλικό με την αγγλική ομάδα, με την οποία ο Θρύλος διατηρεί άριστες σχέσεις. Το OlympiacosTV συνάντησε στη φυσούνα του γηπέδου τον μεγάλο αρχηγό της Λίβερπουλ, τον Στίβεν Τζέραρντ!

newego_LARGE_t_1041_105980814

Μέσα σε λίγες λέξεις, ο Στίβι μίλησε για τον Ολυμπιακό μας και τόνισε, με απλά λόγια, ότι είναι μία από τις ομάδες τις οποίες αγαπά και πως θεωρεί τον εαυτό του «φίλαθλο του Ολυμπιακού»!

Ένας χρόνος πέρασε από το φιλικό παιχνίδι προς τιμήν σου στο Anfield, το “Steven Gerrard Testimonial”. Ποιες είναι οι σκέψεις σου που βρίσκεις απέναντί σου ξανά τον Ολυμπιακό, αυτή τη φορά στις ΗΠΑ;

«Πάντα θα έχω μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου για τον Ολυμπιακό! Αφενός γιατί πέρυσι, στο φιλικό παιχνίδι που δώσαμε στο Anfield ήταν μία πολύ επαγγελματική ομάδα και με τίμησαν με τον καλύτερο τρόπο. Αφετέρου γιατί θυμάμαι το σημαντικό παιχνίδι που είχαμε παίξει το 2004. Ήταν ένα σπουδαίο παιχνίδι για εμένα, ενώ συνεχίσαμε εκείνη τη χρονιά και καταφέραμε να κατακτήσουμε το UEFA Champions League. Πάντα αναζητών να δω τι κάνει ο Ολυμπιακός, να το μάθω όταν σκοράρει και ποια είναι τα αποτελέσματα του. Είμαι fan του Ολυμπιακού και θα τον υποστηρίζω για πάντα. Είναι μία από τις ομάδες μου πια και κρατάει μία ξεχωριστή θέση».

Δείτε το video

[youtube id=”V8-1-bCy6jU” width=”620″ height=”360″]

Share and Enjoy !

0Shares
0 0