Στην Ελλάδα ο Μαζουακού

Όπως αποκαλύπτει η έγκυρη “Equipe”, ο Αρτούρ Μαζουακού βρίσκεται στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό.

masuakuΣτην Ελλάδα βρίσκεται ο Αρτούρ Μαζουακού, όπως αποκαλύπτει η έγκυρη “Equipe”. Ο Γάλλος αριστερός μπακ-χαφ θα περάσει το μεσημέρι της Παρασκευής (4/7) από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα βάλει την υπογραφή του σε πενταετές (!) συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό,σύμφωνα με το γαλλικό δημοσίευμα.

Ο Μαζουακού είχε προωθηθεί πέρυσι στην πρώτη ομάδα της Βαλανσιέν, έχοντας υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2014, με προοπτική ανανέωσης έως το 2016. Ωστόσο, ο υποβιβασμός της γαλλικής ομάδας απλούστευσε τα πράγματα, καθώς στη συμφωνία με τη Βαλανσιέν υπήρχε ο όρος ο παίκτης να είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του σε ομάδα του εξωτερικού. Ο Μαζουακού είχε να επιλέξει τόσο την οικονομική όσο και την αγωνιστική προοπτική και ο Ολυμπιακός προσέφερε στον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή το επιθυμητό πρότζεκτ

Share and Enjoy !

0Shares
0 0