Σούπερ πρόταση Φενέρ για Μιλιβόγιεβιτς

Ετοιμη να καταθέσει σούπερ πρόταση για την απόκτηση του Λούκα Μιλιβόγεβιτς είναι η Φενέρ, με τις πληροφορίες από την Τουρκία ν’ αναφέρουν ότι η προσφορά της τουρκικής ομάδας ενδέχεται να φτάσει στα γραφεία του Ολυμπιακού στην πλατεία Αλεξάνδρας μέσα στο Σαββατοκύριακο.

ImageHandler

Οι Τούρκοι μάλιστα επισημαίνουν πως ο Βίτορ Περέιρα φέρεται να έχει ζητήσει επιμόνως από τη διοίκηση της Φενέρ τη μεταγραφή του Σέρβου αμυντικού μέσου, εκτιμώντας ότι ο Μιλιβόγεβιτς είναι ο αμυντικός μέσος που θα κάνει τη διαφορά στο πλάνο που έχει για τη νέα του ομάδα.

Με βάση τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, η Φενέρ είναι διατεθειμένη να προσφέρει 5 εκατ. ευρώ στους πρωταθλητές Ελλάδας για να πάρει τον 25χρονο διεθνή άσο κι ενδεχομένως να αυξήσει το ποσό, σε περίπτωση που η απάντηση των Πειραιωτών είναι αρνητική.

Ο Ολυμπιακός απέκτησε πριν από λίγο καιρό τα δικαιώματα του Μιλιβόγεβιτς από την Αντερλεχτ, δίνοντας 2,3 εκατ. ευρώ στη βελγική ομάδα κι έναν μήνα μετά θα δεχθεί πρόταση με το διπλάσιο ποσό για να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή. Αυτό που πρέπει να θεωρείται δεδομένο είναι η επιμονή του Βίτορ Περέιρα για την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης μεταγραφής.

 

 

πηγή: SENTRAGOAL

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0