Σίλβα: “Προσπαθήσαμε όσο μπορούσαμε”

Στην ανωτερότητα της Άρσεναλ στάθηκε ο Μάρκο Σίλβα με τον τεχνικό του Ολυμπιακού να τονίζει πως η ομάδα του προσπάθησε πολύ κόντρα στους Άγγλους.

1362884

Ο Πορτογάλος προπονητής μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ ανέφερε: «Πρέπει να δούμε ποιος ήταν ο αντίπαλός μας. Εμείς έχουμε δείξει πως έχουμε μια ομάδα με ποιότητα που μπορεί να πετύχει. Ξεκινήσαμε πολύ καλά δεν αφήσαμε τον αντίπαλό μας να κάνει τίποτα ενώ εμείς χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Μετά ο αντίπαλός μας έβαλε το γκολ και εκεί φάνηκε και η ποιότητα της Άρσεναλ. Ξαναλέω πως πρέπει να κοιτάξουμε ποιος ήταν ο αντίπαλός μας».

Αν θα άλλαζε κάτι στην ομάδα αν το ματς ξεκινούσε τώρα: «Αν είχαμε κερδίσει θα λέγαμε πως δεν χρειαζόταν να το σκεφτούμε, τώρα που χάσαμε θα λέμε πως θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Μην ξεχνάμε πως παίξαμε σε μια μεγάλη ομάδα όπως η Άρσεναλ και προσπαθήσαμε όσο μπορούσαμε».

Για το Γιουρόπα: «Έχουμε αποδείξει ποιος είναι ο τρόπος που δουλεύουμε. Στόχος να βελτιωνόμαστε και στο Γιουρόπα θα συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο».

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0