«Σενάρια» για Εμπιά!

«Σενάρια» για Εμπιά!

Μ’ ένα δυνατό όνομα συνδέουν τον Ολυμπιακό οι Ισπανοί. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον ποιοτικό -και ελεύθερο- χαφ Στεφάν Εμπιά. Φήμες και για Τζορτζ

093109

Υψηλές μεταγραφικές βλέψεις αποδίδουν στον Ολυμπιακό ισπανικά ΜΜΕ.

Όπως αναφέρεται σε δημοσιεύματα, οι πρωταθλητές Ελλάδας βρίσκονται ανάμεσα στους μνηστήρες για τον μέχρι πρότινος άσο της Σεβίλλης, Στεφάν Εμπιά.

Ο Καμερουνέζος χαφ (που είχε κοστίσει 9 εκατ. ευρώ στην ΚΠΡ πριν τον δώσει δανεικό στους Ανδαλουσιανούς) είναι ελεύθερος πλέον να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ανάμεσα λοιπόν στους υποψήφιους οι Ισπανοί συγκαταλέγουν και τον Ολυμπιακό.

Η περίπτωσή του, ωστόσο, μόνο εύκολη δεν είναι. Όχι μονάχα γιατί ενδιαφέρον φέρεται να ‘χουν δείξει και ομάδες της Premier League, αλλά γιατί ο Εμπιά παρουσιάζεται να βρίσκεται σε συζητήσεις και με σύλλογο από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, όπου πάντα τα… πετροδολάρια είναι δύσκολος ανταγωνιστής.

Κατά τ’ άλλα, από τους Πειραιώτες διαψεύδονται κατηγορηματικά τα γαλλικά σενάρια περί ενδιαφέροντος για τον Γιοάν Γκουρκίφ, ενώ σε αυτά που αναπτύσσονται σε εγχώριο επίπεδο τελευταίο όνομα που προστέθηκε είναι κι αυτό του Τζορτζ, ο οποίος αγωνίστηκε (με αρκετά καλές επιδόσεις) φέτος στον ΟΦΗ.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0