Σαλπιγγίδης: «Γελάει η Ευρώπη μαζί μας»

10178132_711682515541859_3457857109422892009_n

Σαλπιγγίδης: «Γελάει η Ευρώπη μαζί μας»

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την αναμέτρηση: «Νομίζω ότι σήμερα δείξαμε να θέλουμε το παιχνίδι περισσότερο από τον Ολυμπιακό. Ήταν πολύ δύσκολη προσπάθεια. Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε στον τελικό μετά από τόσα χρόνια».

Για το που κρίθηκε το ματς: «Σε πολλούς παράγοντες, αλλά νομίζω το βασικό ήταν η αποφασιστικότητα που δείξαμε, κάτι πολύ σημαντικό σε τέτοια παιχνίδια. Πρέπει να είσαι αποφασιστικός για να διεκδικείς τη νίκη, να δείχνεις ότι θέλεις το παιχνίδι και εμείς το δείξαμε σε όλη τη διάρκειά του».

Για τα όσα εξωαγωνιστικά έγιναν: «Δυστυχώς είναι πράγματα στα οποία εμείς δεν μπορούμε να δώσουμε τη λύση, πρέπει να τη δώσουν κάποιοι άλλοι. Είναι ένας συνδυασμός οργάνωσης και διαχείρισης πραγμάτων και το να δίνουμε μπουνιά στο μαχαίρι δεν βοηθάει. Δεν αναφέρομαι μόνο στον Ολυμπιακό, αλλά και σε όλους. Προσπαθήσαμε να γίνει το παιχνίδι όσο το δυνατόν νωρίτερα, αυτό δεν έγινε και δεν ξέρω τον πραγματικό λόγο. Το ζήσαμε κι αυτό, γελάει η Ευρώπη μαζί μας. Είναι σημάδια που αφήνουν το ελληνικό ποδόσφαιρο πίσω ενώ πρέπει να κάνει βήματα μπροστά».

Για τους καυγάδες μεταξύ παικτών: «Όταν είσαι μέσα στον αγωνιστικό χώρο οι παλμοί είναι ανεβασμένοι και είναι φυσιολογικό να αντιδράς ανάλογα με τα ερεθίσματα που δέχεσαι. Δεν ξέρω για ποιο γεγονός αναφέρεστε συγκεκριμένα, αλλά όταν μαζευόμαστε με την Εθνική πρέπει να είμαστε οικογένεια και τα καταφέρνουμε. Το σημερινό ήταν κάτι άλλο, είναι ντέρμπι. Μπαίνεις σε μια τέτοια διαδικασία όταν βλέπεις αυτά που συμβαίνουν και είναι άσχημο. Δεν πρέπει να τα κρατάμε αυτά, πάνω από όλα η εθνική ομάδα».

Για την καθυστέρηση πριν το ματς: «Για μένα η καθυστέρηση για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα είναι αδικαιολόγητη, όπως και η απαίτηση να αλλαχτούν οι πάγκοι Γράψαμε ιστορία πάλι σαν χώρα. Τους καταλαβαίνω, αλλά αν δούμε τα πράγματα ρεαλιστικά από τη μία έχουν δίκιο και από την άλλη η απαίτηση ήταν αδικαιολόγητη. Άποψη μου είναι ότι όταν μαζευτεί η Εθνική αυτά θα τα αφήσουμε στην άκρη γιατί πάνω από όλα είναι να υπερασπιστούμε τα εθνικά χρώματα».

Για τον Παναθηναϊκό: «Ξέρουμε ότι είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι, τον Παναθηναϊκό τον αντιμετωπίσαμε στο Πρωτάθλημα, χάσαμε το ένα ματς, νικήσαμε το άλλο. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς, θέλουμε το Κύπελλο, το θέλει και ο Παναθηναϊκός. Ελπίζω να είμαστε καλύτεροι και να το πάρουμε εμείς».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0