Ρομπέρτο: “Υπήρχαν φήμες για εμένα από άλλες ομάδες”

Συνέντευξη στο ισπανικό ραδιόφωνο παραχώρησε ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού Ρομπέρτο, αναφερόμενος μεταξύ άλλων στην οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα και κατά πόσο αυτή επηρεάζει και τον Ολυμπιακό ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

1

Πιο αναλυτικά:

Για την οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα: “Δεν έζησα από κοντά αυτές τις εικόνες που είδαμε στην τηλεόραση, ήμουν στην Ισπανία. Από το σύλλογο μας καθησύχασαν. Προφανώς εμείς οι ποδοσφαιριστές ζούμε σε καλύτερες συνθήκες και σίγουρα είμαστε πιο απομονωμένοι απ’ αυτά, αλλά δεν είναι δυνατόν να μην επηρεαζόμαστε. Μακάρι να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση. Σίγουρα είναι άσχημο αυτό με τα capital controls, αλλά κάπου πρέπει να οδηγήσει. Περνάει από τη σκέψη κάθε ποδοσφαιριστή μήπως θα ήταν καλύτερο για μας να φύγουμε. Μας ανησυχεί, αλλά μπορώ να διαβεβαιώσω πως όσοι είμαστε στην Ελλάδα είμαστε ήρεμοι. Ειδικά στον Ολυμπιακό υπάρχει συνέπεια στις πληρωμές. Καταλαβαίνω ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές που έχουν προτάσεις από ελληνικές ομάδες μπορεί να είναι επιφυλακτικοί, κάποιοι που με ρωτούν τους απαντώ ότι δεν υπάρχει λόγος να μην έρθουν. Η χώρα έχει προβλήματα, αλλά εμείς συνεχίζουμε να παίζουμε ποδόσφαιρο”.

Για το μέλλον του: “Θα ήθελα κάποια μέρα να επιστρέψω στην Ισπανία, εκεί είναι η οικογένειά και οι φίλοι μου, το κορυφαίο πρωτάθλημα, αλλά μου αρέσει πολύ στην Ελλάδα. Υπήρχαν φήμες για εμένα από άλλες ομάδες, αυτά συμβαίνουν, αλλά εγώ είμαι και πάλι στην Αθήνα για να αρχίσει η προετοιμασία του Ολυμπιακού”.

 

πηγή: kokkina.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0