Ρελάνς… η ή αλλαγή πλεύσης

Από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός δεν παίρνει θέση, δεν έχουμε παρά να πιστέψουμε τα όσα λένε οι Ιταλοί για το Ρομπίνιο. Οι γείτονες αναφέρουν ότι η Μίλαν αλλά και ο Βραζιλιάνος άσος δεν έχουν μείνει ικανοποιημένοι από την προσφορά των ερυθρόλευκων και εξετάζουν τις άλλες προτάσεις που έχουν στα χέρια τους.

platia-alexandrasΑν τα γεγονότα είναι όντως έτσι, τότε οι… δρόμοι του Ολυμπιακού είναι δύο και προκύπτουν από το ρεπορτάζ. Υπάρχουν πληροφορίες που φέρνουν τους πρωταθλητές να απαντούν με ρελάνς και νέα πρόταση στη Μίλαν αλλά και τον παίκτη. Αυτή η κίνηση μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα, αφού τόσο η ομάδα όσο και ο Ρομπίνιο θα πρέπει να κάνουν δεύτερες σκέψεις.

Αν και πάλι βρουν… τοίχο οι ερυθρόλευκοι, τότε το πλάνο προβλέπει αλλαγή πλεύσης και στο προσκήνιο θα έρθει ο Νιανγκ. Ο 20χρονος Γάλλος αποτελεί στόχο του Ολυμπιακού εδώ και αρκετό καιρό. Αρχικά δεν ήταν θετικός στην προοπτική να παίξει στην Ελλάδα, αυτό φαίνεται να έχει αλλάξει, τουλάχιστον τέτοια μηνύματα έχουν πάρει στον Πειραιά.

Υ.Γ. Το να μην… συναντιέσαι με το ρεπορτάζ δεν είναι κακό, συμβαίνει σε πολλούς. Το να αναπαράγεις οτιδήποτε γράφεται χωρίς έστω μια μικρή προσπάθεια διασταύρωσης. είναι τουλάχιστον απαράδεκτο!

Είναι ασέβεια για τον κόσμο που έχει την κάψα του και θέλει να ενημερωθεί…

πηγή: REDonAIR ”ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ”

Share and Enjoy !

0Shares
0 0