Πρόταση για Μανιάτη,σταντ-μπάι ο Εσιέν

Ο Ολυμπιακός περιμένει μέσα στην εβδομάδα επίσημη πρόταση για την πώληση του Γιάννη Μανιάτη και σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν πάρει στον Πειραιά από μάνατζερ, θα είναι τέτοια η οποία δύσκολα θα απορριφθεί.

57029735bcdf3a558f6912d220d72633_XLΜε λίγα λόγια, θα ικανοποιηθεί απόλυτα ο Θρύλος αν ευσταθούν τα όσα μεταφέρονται στους ερυθρόλευκους από μάνατζερ που χειρίζονται την υπόθεση και ο διεθνής μέσος θα αποχωρήσει από τον Πειραιά.

Αυτό σημαίνει αυτόματα και αναζήτηση αντικαταστάτη καθώς θα υπάρξει απώλεια ενός σημαντικού “γραναζιού” της ενδεκάδας, παίκτη τον οποίο υπολόγιζε πολύ ο Μίτσελ. Ο αντικαταστάτης, σύμφωνα με πληροφορίες έχει βρεθεί εδώ και καιρό και δεν είναι άλλος από τον Μίκαελ Εσιέν.

Όπως μας μεταφέρθηκε χαρακτηριστικά, ο Γκανέζος είναι σταντ-μπάι και αν πουληθεί ο Μανιάτης, το πιθανότερο είναι να ντυθεί με τα ερυθρόλευκα. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι κάθισε παρέα με Καρεμπέ και Ισά στο πρόσφατο φιλικό των ερυθρολεύκων με τη Μίλαν και τα είπε για πάρα πολύ ώρα σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα.

Ο παίκτης έχει ενημερωθεί ότι δεν υπολογίζεται από τον Φιλίπο Ιντζάγκι και αν καλυφθεί οικονομικά από κάποια άλλη ομάδα, θα μείνει ελεύθερος από τους “ροσονέρι” κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0