Πουλίδο: «Ξεκαθαρίζω το μέλλον μου, μιλάω και με Ολυμπιακό»

Ο Άλαν Πουλίδο κατά την άφιξή του στο Μεξικό υπογράμμισε πως είναι σε συζητήσεις και με τον Ολυμπιακό και ότι σύντομα θα ξεκαθαρίσει το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

pulido_1

Ο Μεξικανός διεθνής άσος «πολιορκήθηκε» από τους δημοσιογράφους κατά την επιστροφή του στην χώρα μετά το πέρας των υποχρεώσεων της Εθνικής στο Μουντιάλ. Του έγιναν αρκετές ερωτήσεις για το που θα παίζει την επόμενη χρονιά. «Ναι όντως μιλάμε με τον Ολυμπιακό. Υπάρχει μία προσφορά για μένα, όπως έχουν υπάρξει και άλλες προτάσεις από ομάδες αυτές τις μέρες», τόνισε αρχικά ο Άλαν Πουλίδο. «Η ευχή μου και η μεγάλη μου επιθυμία είναι να κλείσω σε ομάδα στην Ευρώπη.

Αυτές τις ημέρες θα έχω μία συνάντηση με την Τίγκρες για το μέλλον μου και θα ξεκαθαριστούν τα πάντα», επισήμανε στην συνέχεια. Επιπλέον ο νεαρός επιθετικός ισχυρίστηκε: «Όταν σου παρουσιάζονται ευκαιρίες είτε έχουν να κάνουν με την Εθνική είτε σε συλλογικό επίπεδο θα πρέπει να τις αξιοποιείς. Έχω ενημερωθεί πως η Τίγκρες έχει πάρει παίκτη στην θέση μου. Είναι το καλύτερο δυνατό διότι γίνεται συζήτηση για να φύγω».

Τυπικά πάντως ο Πουλίδο είναι από χθες ελεύθερος.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0