Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Ερνάνι

Σε ανοικτή γραμμή με την Πόρτο, για την ολοκλήρωση της απόκτησης του Ερνάνι, βρίσκεται ο Ολυμπιακός, με τους «ερυθρόλευκους» να ευελπιστούν πως σύντομα θα μπορέσουν να έχουν ολοκληρώσει τη συμφωνία και να κλείσουν έτσι μεσοεπιθετικά τις προσθήκες τους.

pegasus_LARGE_t_1041_106637146

 

Ο Ερνάνι πηγαίνει εξαιρετικά έως τώρα στην προετοιμασία της Πόρτο, κάτι που από τη μία δεν φαίνεται να αλλάζει τα δεδομένα αναφορικά με την απόφαση των «δράκων» για τον δανεισμό του, από την άλλη όμως ανεβάζει την οψιόν αγοράς που συζητείται αυτήν τη στιγμή ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ουσιαστικά, το θέμα της μεταγραφής βρίσκεται αυτήν τη στιγμή στις λεπτομέρειες, που όμως είναι σημαντικές.

Και έχουν να κάνουν με το ύψος της οψιόν αγοράς που θα μπει στη συμφωνία των δύο πλευρών, για τον δανεισμό του παίκτη από τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες άλλωστε δεν θέλουν απλά για τη χρονιά που έρχεται τον 23χρονο εξτρέμ, αλλά θεωρούν πως είναι παίκτης που μπορεί να αποκτηθεί στην πορεία και να βοηθήσει και τα επόμενα χρόνια την ομάδα.

Για αυτό και είναι κομβικής σημασίας το ποσό που θα μπει στην οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι. Σε ανοικτή γραμμή βρίσκεται συνάμα ο Ολυμπιακός και με τον ίδιο τον παίκτη. Και βεβαίως, όπως και στην περίπτωση του Πάρντο, έτσι και στου Ερνάνι παίζει σημαντικό ρόλο στην υπόθεση και ο ίδιος ο Σίλβα, που άλλωστε έχει υποδείξει την απόκτηση του 23χρονου άσου για την ενίσχυση στα άκρα.

Παρότι μιλάμε για δανεισμό, η υπόθεση του Ερνάνι δεν είναι εύκολη, όμως το γεγονός ότι Ολυμπιακός και Πόρτο συζητάνε εδώ και καιρό, με το στάδιο των διαπραγματεύσεων να είναι προχωρημένο, φέρνει αισιοδοξία πως μέσα στην εβδομάδα θα μπορέσουν οι Πειραιώτες να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα και να φέρουν στην ομάδα τον Ερνάνι, κλείνοντας έτσι μεσοεπιθετικά τις μεταγραφές τους.

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0