Πιο κοντά ο Μιραλάς

Στον Ολυμπιακό καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να κάνουν δικό τους τον Κέβιν Μιραλάς. Ο Βέλγος είναι μακράν ο καλύτερος ξένος που αγωνίστηκε τον τελευταίο καιρό με τα χρώματα του Ολυμπιακού και έχει αφήσει τις καλύτερες των εντυπώσεων.

2011111904410_154266070

 

Άμεσα μεταγραφές δεν είναι εύκολο να προκύψουν στον Ολυμπιακό καθώς μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται ο Μάρκο Σίλβα και πάνω απ’ όλα υπάρχει η μεγάλη δυσκολία λόγω της αβεβαιότητας της χώρας, από τη στιγμή που οι «ερυθρόλευκοι» πάνε για μεγάλα ψάρια.

Είναι όμως δεδομένο ότι γίνονται επαφές για να είναι έτοιμος ο σύλλογος να προχωρήσει, αν υπάρξουν αισιόδοξα μηνύματα τις επόμενες ημέρες για τη χώρα. Και στο επίκεντρο είναι πάντα το όνομα του Κέβιν Μιραλάς. Η προσπάθεια του Ολυμπιακού να τον επαναφέρει είναι δύσκολη, αλλά έχει το σχέδιό του και δείχνει αποφασισμένος να εξαντλήσει τις πιθανότητές του. Ο Βέλγος είναι από χθες στην πατρίδα του μετά τις διακοπές στο Μεξικό και πρέπει να θεωρείται οριστικό ότι θα φύγει από την Εβερτον, καθώς είναι δεδομένη η επιθυμία του να αποχωρήσει. Γι’ αυτό τον λόγο, ο αγγλικός σύλλογος μετά την παραμονή του Ντεολοφέου που ήταν δανεικός από την Μπαρτσελόνα, προχωράει στην απόκτηση και του Μέρτενς από τη Νάπολι. Και είναι φανερό ότι αυτό γίνεται γιατί θα φύγει ο Μιραλάς.

 

Από την Αγγλία δεν προκύπτει κάποια διαπραγμάτευση με άλλον σύλλογο για την παραχώρηση του Βέλγου και είναι δεδομένη και η δική του επιθυμία για επιστροφή στον Ολυμπιακό αν δεν προκύψει κάτι εξαιρετικό, όπως για παράδειγμα μία ομάδα σαν την Ατλέτικο Μαδρίτης που είχε ενδιαφερθεί. Βέβαια πρέπει να ικανοποιηθεί και η Εβερτον, ωστόσο φαίνεται ότι υπάρχει ανοιχτή γραμμή του Ολυμπιακού με τον Μιραλάς για να είναι σε συνεννόηση για την τελική κίνηση από πλευράς Πειραιωτών. Και παρ’ ότι η υπόθεση είναι δύσκολη, κάποιοι θεωρούν φαβορί τους «ερυθρολεύκους» με την προϋπόθεση βέβαια ότι θα ομαλοποιηθεί και η κατάσταση στη χώρα.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0