Ομάρ: «Είμαστε φυσικά γεμάτοι δύναμη για το μέλλον»

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί στις τοποθετήσεις του μίλησε για το κλείσιμο της χρονιάς.
Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί είπε:
Για το αν θα ήθελε να αλλάξει θέση με τον Χασάν: «Aς παραδεχτούμε όλοι ότι είναι εκείνος ο καλός επιθετικός μας. Ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά του λόγια. Ήταν ένας πολύ καλός τρόπος για να τελειώσει η χρονιά και ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι».
Για την εξαιρετική του χρονιά: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη χρονιά μου. Πραγματικά είχα μια πάρα πολύ καλή χρονιά φέτος. Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση. Δεν είμαι όμως ικανοποιημένος από το τι κατάφερε η ομάδα μας. Ας το παραδεχτούμε, έχουμε πάντα τον ίδιο στόχο, τον οποίο δεν κατακτήσαμε φέτος. Όπως και να έχει προσωπικά είναι μια καλή χρονιά».
Για το αν μπήκαν φέτος τα θεμέλια, ώστε ο Θρύλος να κατακτήσει όλους τους εγχώριους τίτλους του χρόνου: «Είναι πραγματικά δύσκολο να χτίσεις μια ομάδα από το μηδέν. Με νέο προπονητή και με τόσα πολλά καινούργια πρόσωπα. Όπως και να έχει είμαστε εδώ, είμαστε αισιόδοξοι, πιστεύουμε πως από φέτος έχουμε κάνει ήδη μια καλή χρονιά. Παίξαμε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο. Και είμαστε φυσικά γεμάτοι δύναμη για το μέλλον».
Για το αν έχει εκείνος και οι συμπαίκτες του την ανάγκη για ξεκούραση: «Είμαστε έτοιμοι. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Όπως είπατε κι εσείς τελείωσε το πρωτάθλημα κι αρχίζουν από πάρα πολύ νωρίς οι εγχώριες διοργανώσεις. Έχουμε κάποιες εβδομάδες ξεκούρασης και κάποιοι από τους παίκτες μας έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες. Ίσως δεν είναι αρκετός αυτός ο χρόνος ξεκούρασης, αλλά πρέπει να τον εκμεταλλευτούμε ώστε να είμαστε έτοιμοι».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0