Η «πρώτη» γεύση στο ICC!

Η «πρώτη» γεύση στο ICC!

Στο Ζέεφελντ συνεχίζεται αυτές τις ημέρες η προετοιμασία της ομάδας του Ολυμπιακού.

icc

Δόθηκε, μάλιστα, το πρώτο φιλικό, που ήταν αυτό με την Κράσνονταρ και μπορεί το αποτέλεσμα να μην ήταν το πιο ιδανικό, ο Μίτσελ, όμως, είδε αυτά που ήθελε. Χρήσιμα συμπεράσματα από εκεί και πέρα, δεν πρόκειται να βγουν. Όταν μια ομάδα έχει συμπληρώσει μόλις μια εβδομάδα προετοιμασίας και χάνει, δεν είναι δυνατόν να γίνει καμία κριτική. Ακόμα και να κέρδιζε δεν θα μπορούσε να γίνει.

Το θέμα για τον Ολυμπιακό, είναι να ετοιμαστεί την ώρα και τη στιγμή που πρέπει. Όταν δηλαδή θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, αλλά και το Champions League, εκεί όπου ένα καλό ξεκίνημα θα είναι λογικά το ήμισυ του παντός. Βέβαια, μια πρώτη γεύση από τον φετινό Ολυμπιακό θα πάρουμε όλοι μας στο τουρνουά του ICC που θα γίνει στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Ο Ολυμπιακός θα διασταυρώσει τα ξίφη του με μερικές από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και εκεί θα φανεί η δουλειά που θα έχει γίνει στο Ζέεφελντ. Ο Θρύλος θα αντιμετωπίσει ομάδες επιπέδου Champions League και σε αυτό το τουρνουά αναμένεται να εμφανιστεί βελτιωμένος, πόσο μάλλον από τη στιγμή που θα έχουν αποκτηθεί οι παίκτες που πρέπει, η ομάδα θα έχει μονταριστεί και ο Μίτσελ θα έχει δώσει στους παίκτες του να καταλάβουν τι θέλει.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0