Ξανά στο Ζέεφελντ για προετοιμασία ο Θρύλος

Ξανά στο Ζέεφελντ για προετοιμασία ο Θρύλος

Για ακόμη μια σεζόν ο Ολυμπιακός διάλεξε το Ζέεφελντ για την καλοκαιρινή του προετοιμασία, προορισμός που ήταν επιλογή του Ντούσαν Μπάγεβιτς και καθιέρωσαν -πλην ελαχίστων εξαιρέσεων- οι “ερυθρόλευκοι”.

ÐÑÏÅÔÏÉÌÁÓÉÁ ÔÏÕ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÕ ÓÔÏ ÆÅÅÖÅËÍÔ ÔÇÓ ÁÕÓÔÑÉÁÓ

Στην Αυστρία και συγκεκριμένα στο Ζέεφελντ θα γίνει για ακόμα μία χρονιά το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας του Ολυμπιακού. Οι άνθρωποι της ομάδας προχωράνε σιγά-σιγά τον προγραμματισμό της επόμενης περιόδου και οι πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη έχουν κλείσει εισιτήρια και ξενοδοχείο για το Ζέεφελντ, όπου πραγματοποιεί την προετοιμασία του τα τελευταία χρόνια.

Το κοσμικό θέρετρο της Αυστρίας, μια κωμόπολη χτισμένη στο οροπέδιο του Τιρόλο (απέχει μόλις 29 χιλιόμετρα από το Ίνσμπρουκ) σε υψόμετρο 1207 μέτρων, όπου ο αέρας είναι πεντακάθαρος.

Η πρώτη συγκέντρωση στο Ρέντη θα γίνει πιθανότατα στις 7 Ιουλίου και η αναχώρηση για το Ζέεφελντ στις 10 του μηνός, ενώ η αποστολή θα μείνει στην Αυστρία για 11 μέρες, διάστημα στο οποίο ο Βίτορ Περέιρα θα ρίξει το βάρος στη φυσική κατάσταση.

Όσον αφορά το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας, όλα δείχνουν πως θα υπάρξει αλλαγή και πως ο Ολυμπιακός θα προτιμήσει τη Γερμανία και ένα προπονητικό κέντρο κοντά στο Ντίσελντορφ.

Η τρέχουσα σεζόν δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, αλλά στον Ολυμπιακό φροντίζουν ήδη για την επόμενη χρονιά…

Share and Enjoy !

0Shares
0 0