Βούκοβιτς ο…. τελευταίος μέχρι τον επόμενο!

Βούκοβιτς ο…. τελευταίος μέχρι τον επόμενο!

Με την απόκτηση του Γιάγκος Βούκοβιτς ο Ολυμπιακός πρόσθεσε το τελευταίο κομμάτι στο παζλ του ρόστερ του 3ου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στην παρούσα φάση δεν προβλέπεται να γίνει άλλη κίνηση από πλευράς «Πειραιωτών», καθώς με την έλευση του διεθνή Σέρβου κεντρικού αμυντικού στο Γκενκ, ο Μπέσνικ Χάσι έχει ήδη στη διάθεσή του 30 ποδοσφαιριστές.

Βεβαίως, τον Αύγουστο και εφόσον ο Ολυμπιακός περάσει στα πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ουδείς μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης και άλλης μεταγραφής. Και ειδικά σε περίπτωση κατά την οποία η ομάδα του Πειραιά καταφέρει να επιστρέψει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η αναζήτηση ενός αριστερού μπακ στην αγορά του εξωτερικού, είναι μία πιθανότητα. Και όχι μόνο. Αλλά επαναλαμβάνουμε πως το ρόστερ του 3ου προκριματικού γύρο έχει “κλείσει”. Τις επόμενες ημέρες, ο Ολυμπιακός θα κληθεί να δηλώσει στην UEFA τη λίστα για τους δύο αγώνες του 3ου προκριματικού γύρου.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν δικαίωμα να δηλώσουν έως 17 μη γηγενείς (κοινοτικούς ή ξένους) ποδοσφαιριστές. Με τον Βούκοβιτς έχουν πλέον 18. Άρα από τους παίκτες που έχει ο Χάσι στη διάθεσή του, θα πρέπει να κοπεί ένας. Θα χρειαστεί να τον αναζητήσουμε στη μεσαία γραμμή, όπου υπάρχει πληθώρα επιλογών. Ο Μάρτινς θα μπορούσε να είναι ο ποδοσφαιριστής που θα κοπεί.

Από την άλλη πλευρά, κανείς από τους Έλληνες δεν κινδυνεύει με αποκλεισμό από τη λίστα, διότι αρκετοί εξ αυτών προέρχονται από την Ακαδημία του. Οι Φορτούνης, Ταχτσίδης, Κούτρης και Καπίνο θα είναι στην λίστα Α’. Οι Ρέτσος, Ανδρούτσος, Μανθάτης, Νικολάου, Χουτεσιώτης και Σκαφίδας έχουν θέση στη λίστα Β’, εκεί όπου δηλώνονται ποδοσφαιριστές των Ακαδημιών. Μάλιστα, στη λίστα Β’ δεν υπάρχει αριθμητικός περιορισμός.

Σε ότι αφορά στον Ανδρέα Γιαννιώτη δεν μπορεί να δηλωθεί, λόγω ηλικίας, στη λίστα Β’. Έτσι, για να μπει στη λίστα Α’ θα πρέπει να κοπεί ένας ακόμη ξένος. Και εδώ ενδεχομένως να προκύψει το όνομα του Σάσα Ζντιέλαρ. Μέσα στα επόμενα 24ωρα ο Μπέσνικ Χάσι θα κληθεί να πάρει τις δύσκολες αποφάσεις.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0