“Βλέπει Τοϊβόνεν ο Ολυμπιακός”

“Βλέπει Τοϊβόνεν ο Ολυμπιακός”

Δημοσίευμα γαλλικής εφημερίδας αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός είναι ανάμεσα στις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Όλα Τοϊβόνεν.

toivonen

Η “L’ equipe” επικαλείται πληροφορίες της, σύμφωνα με τις οποίες ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 27χρονου Σουηδού επιθετικού της Ρεν, Όλα Τοϊβόνεν.

“Ο διεθνής Σουηδός επιθετικός Όλα Τοϊβόνεν που έχει συμβόλαιο με την Ρεν μέχρι τον Ιούνιο του 2017 και ο οποίος σε πρόσφατες δηλώσεις του έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την γαλλική ομάδα σύμφωνα με την σουηδική εφημερίδα “Fotbollskanalen” παρακολουθείται από πολλές ομάδες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας (σ.σ της “L’equipe”) o Ολυμπιακός, πρωταθλητής της Ελλάδας, ενδιαφέρεται για τον παλιό κυνηγό της Αϊντχόφεν”, αναφέρει το δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας.

Ο Τοϊβόνεν άρχισε την καριέρα του στην Ντέγκερφορς και μετά τα περάσματα από Έργκριτε και Μάλμε αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο εξωτερικό στην Ολλανδία, στην Αϊντχόφεν την φανέλα της οποίας φόρεσε για πέντε σεζόν. Από πέρυσι ανήκει στο έμψυχο δυναμικό της γαλλικής Ρεν.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0