Τσεκάρει Πορτογαλία ο Σίλβα!

Τσεκάρει Πορτογαλία ο Σίλβα!

Ο Μάρκο Σίλβα φέρεται να έχει στρέψει την προσοχή του στην πορτογαλική αγορά, προκειμένου να εντοπίσει πιθανούς μετεγγραφικούς στόχους του Ολυμπιακού για το ερχόμενο καλοκαίρι.

silva

Ο Μάρκο Σίλβα φέρεται να έχει στρέψει την προσοχή του στην πορτογαλική αγορά, προκειμένου να εντοπίσει πιθανούς μετεγγραφικούς στόχους του Ολυμπιακού για το ερχόμενο καλοκαίρι. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ξεχωρίσει ήδη ορισμένες περιπτώσεις, για τις οποίες θέλει να σχηματίσει καλύτερη άποψη, πριν κάνει τις τελικές του εισηγήσεις.

Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο 38χρονος τεχνικός έχει στρέψει την προσοχή του στον Γιόαν Ταβάρες, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Εστορίλ. Παράλληλα, στη λίστα του Μάρκο Σίλβα βρίσκεται και το όνομα του Αντερλάν Σίλβα, ο οποίος αγωνίζεται στην Ακαντέμικα. Επίσης, στη λίστα του τεχνικού των «ερυθρολεύκων» βρίσκεται και το όνομα του Ελιέζου της Μπενφίκα, για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής, ο προπονητής των νταμπλούχων Ελλάδος φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του Λέο Μποναντίνι της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, ο οποίος μετράει φέτος 15 γκολ. Τέλος, στη σχετική λίστα βρίσκεται και το όνομα του Τζόναθαν Σίλβα.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0