Το τελευταίο του παιχνίδι με την Εστουντιάντες

Το τελευταίο του παιχνίδι με την Εστουντιάντες

«Χαμός» με την περίπτωση του Γκουίντο Καρίγιο, ο οποίος βρίσκεται τόσο στο στόχαστρο της ομάδας του Ολυμπιακού, όσο και σε αυτό των Μονακό και Ίντερ.

carillo

Ξημερώματα πλέον στην Αργεντινή και σιγά σιγά βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας τα πρώτα ρεπορτάζ, με αυτό της diariohoy.net να σημειώνει σχετικά.

«Έως τώρα, ο Λουτσιάνο Γκαλέτι έχει πλησιάσει την Εστουντιάντες για λογαριασμό του Ολυμπιακού και έχει προσφέρει επτά εκατ. δολάρια. Η Μονακό θα έδινε οκτώ για τον παίκτη», γράφει το δημοσίευμα και συνεχίζει.

«Η Ίντερ, για το 80% των δικαιωμάτων του, προσφέρει 7.5 εκατ. δολάρια. Αύριο ο παίκτης λέει αντίο στους “μαθητές” και θα είναι το τελευταίο του παιχνίδι στους οπαδούς της Λα Πλάτα».

Από εκεί και πέρα, μπορεί οι άλλες δύο ομάδες να δίνουν περισσότερα χρήματα από τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αλλά όπως καταλήγει, η διοίκηση της Εστουντιάντες είναι πρόθυμη να τραβήξει ακόμα περισσότερο την υπόθεση, δείγμα του ότι θέλει να πάρει όσα πιο πολλά μπορεί για τον Καρίγιο.

«Η αλήθεια είναι πως έως τώρα, δεν έχει φτάσει κάποια πρόταση στην τιμή και τις συνθήκες στις οποίες θα πωληθεί ο παίκτης. Οι “μαθητές” είναι πρόθυμοι να παλέψουν για την τιμή του έως τα μέσα του Ιουλίου, όταν το πρωτάθλημα της Αργεντινής συνεχίζεται».

Πηγή : http://www.gavros.gr/content/football/98595-laquo-leei-antio-o-karigio-raquo

Share and Enjoy !

0Shares
0 0