Συνάντηση Μαρινάκη – Μιραλάς στην προεδρική σουίτα!

Συνάντηση Μαρινάκη – Μιραλάς στην προεδρική σουίτα!

Ο Κέβιν Μιραλάς βρέθηκε για περίπου ένα δεκάλεπτο στη σουίτα του Βαγγέλη Μαρινάκη και συνομίλησε με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, ο οποίος ήταν στο γήπεδο. Με επικαλαμίδες του Ολυμπιακού στο ματς ο Βέλγος. (PHOTOS)

Μιραλάς

Ο Κέβιν Μιραλάς δεν αγωνίστηκε στον αγώνα του Βελγίου με την Εθνική μας ομάδα, παρ’ όλα αυτά ήταν η ατραξιόν της αναμέτρησης, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους Έλληνες φιλάθλους που ήταν στο γήπεδο Καραϊσκάκη, προφανώς φίλους του Ολυμπιακού.

Μετά το φινάλε της αναμέτρησης, όπως αναφέρει και η Live Sport, στις 00:14 ο Κούλης Δουρέκας τον πήρε και τον πήγε στη σουίτα του Βαγγέλη Μαρινάκη. Οι δυο τους τα είπαν για περίπου ένα δεκάλεπτο, προτού ο Κέβιν μπει στο πούλμαν του Βελγίου και αποχωρήσει με την υπόλοιπη ομάδα.

Μιραλάς

Προφανώς, η συνάντηση ήταν… ερυθρόλευκου ενδιαφέροντος, αφού ο αθλητής θέλει να γυρίσει στο Λιμάνι, ο Μαρινάκης έκανε ό,τι μπορούσε το καλοκαίρι και λογικά θα προσπαθήσει ξανά, ίσως και τον Γενάρη. Η επιθυμία είναι κοινή για συνεργασία των δυο πλευρών.

Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τη Δευτέρα 04/09/2017

Εξάλλου, ο Μιραλάς φορούσε επικαλαμίδες του Ολυμπιακού στον αγώνα. Πόσο πιο ξεκάθαρο να κάνει ότι η θέλει να γυρίσει και πάλι στον Πειραιά!

Μιραλάς
Μιραλάς

Share and Enjoy !

0Shares
0 0