Στο Ζέεφελντ και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης

Η υπόθεση «Μπουχαλάκης»

Στη μεσαία γραμμή δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Ολυμπιακός έχει και παίκτες που ενσωματώθηκαν μετά τη λήξη του πρωταθλήματος. Παίκτες που ανήκουν στην ομάδα, αλλά αγωνίστηκαν με την μορφή του δανεισμού σε άλλους συλλόγους.

21115001aca6fca17023f8a04ef816d8_XL

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης είναι μία τέτοια περίπτωση. Για τον πρώην ποδοσφαιριστή του Εργοτέλη ακούγονται πολύ καλά λόγια. Ο ίδιος ο Μίτσελ έχει την άποψη ότι ο Μπουχαλάκης είναι ένα παιδί που έχει πολύ μεγάλες δυνατότητες. Θεωρεί ότι αν δουλευτεί σωστά μπορεί να προσφέρει στον Ολυμπιακό.

Φυσικά ο Ανδρέας Μπουχαλάκης ανήκει στην κατηγορία ποδοσφαιριστών για τους οποίους η προετοιμασία θα αποτελέσει κριτήριο. Ο Μίτσελ θα τον πάρει στο Ζέεφελντ και εκεί θα κριθούν τα πάντα για τον Έλληνα μέσο. Ακούγονται πολύ καλά λόγια για την αξία του και έκανε αρκετά καλά παιχνίδια με τη φανέλα του Εργοτέλη.

Κανένας δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι θα γίνει με τον Μπουχαλάκη και αν θα μείνει ή όχι στην ομάδα. Είναι βέβαιο ότι θα πάρει την ευκαιρία να δείξει τις δυνατότητές του στον Μίτσελ επί αυστριακού εδάφους. Πάντως και αυτός θα παίξει έναν ρόλο στις αποφάσεις των υπόλοιπων της μεσαίας γραμμής.

Πηγή : http://www.gavros.gr/article/74561/h-ypothesh-mpoyxalakhs/

Share and Enjoy !

0Shares
0 0