Σενάρια για Μπεν Αρφά και Ρόζενμπεργκ

Μεταγραφική περίοδος έρχεται, ο Ολυμπιακός θα ενισχυθεί σίγουρα και η φημολογία έχει αρχίσει ήδη να οργιάζει. Σενάρια θέλουν τους Πειραιώτες να εξετάζουν τις περιπτώσεις των Μπεν Αρφά και Ρόζενμπεργκ.

002059

Με δεδομένη την ενίσχυση των «ερυθρόλευκων» τον Γενάρη (όπως επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης) τα πρώτα ονόματα έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους. Και είναι μάλιστα και «βαριά» ονόματα.

Καταρχάς αυτό του Χατέμ Μπεν Αρφά. Ο Γάλλος -που απασχόλησε και στο παρελθόν τον Ολυμπιακό- έμεινε ελεύθερος από τη Χαλ και φέρεται να εξετάζεται σοβαρά στο λιμάνι. Με επίγνωση του «μπαμ» που θα κάνει πιθανή απόκτησή του, αλλά και δεδομένη την αστάθεια του χαρακτήρα του.

Εκτός της δικής του περίπτωσης όμως, οι Πειραιώτες παρουσιάζονται να έχουν και μια άλλη γνώριμη στο μικροσκόπιο: Τον Μάρκους Ρόζενμπεργκ. Ο Σουηδός δεν είναι πιτσιρικάς (έχει κλείσει τα 32) ωστόσο έχει εξαιρετική σχέση με τα δίχτυα -κάτι που συνειδητοποίησε και ο ίδιος ο Ολυμπιακός όταν σκόραρε τρία γκολ στα δυο μεταξύ τους παιχνίδια για το Champions League.

Πληροφορίες που προέρχονται λοιπόν από τη Σουηδία θέλουν τους «ερυθρόλευκους» να ενδιαφέρονται ζεστά για εκείνον (όπως συμβαίνει και με την Ίντερ).

Σε κάθε περίπτωση ο Ολυμπιακός δεν επιβεβαιώνει τη φημολογία ούτε για τον Μπεν Αρφά, ούτε για τον Ρόζενμπεργκ. Δίνει προτεραιότητα στα δυο παιχνίδια που απομένουν ως το τέλος της χρονιάς και μόνο αφότου θα περάσουν εκείνα, θα ρίξει το βάρος του στο μεταγραφικό σχεδιασμό.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0