Σε διακοπές ο Πουλίδο. Δεν προπονήθηκε με την Τίγκρες

Σε διακοπές ο Πουλίδο. Δεν προπονήθηκε με την Τίγκρες

Ο Λορένθο επέστρεψε από το Μεξικό και οι Πειραιώτες ευελπιστούν πως τις επόμενες μέρες θα κλείσει θετικά το θέμα του Πουλίδο. Δεν προπονήθηκε με την Τίγκρες ο 23χρονος φορ καθώς βρίσκεται σε διακοπές.

pulido

To δεδομένο είναι πως η υπογραφή του Άλαν Πουλίδο υπάρχει σε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό. Η απόκτηση του παίκτη δεν έχει ανακοινωθεί και το γεγονός αυτό έχει να κάνει με την γνωστή αντιδικία που υπάρχει με την Τίγκρες και την δέσμευση που ισχυρίζεται πως ακόμη έχει ο μεξικάνικος σύλλογος με τον 23χρονο φορ.

Ο Ολυμπιακός είχε στείλει τον Χουάνχο Λορένθο μαζί με νομικό εκπρόσωπο στο Μεξικό προκειμένου να επισπεύσουν τις διαδικασίες. Και οι δύο επέστρεψαν στην Ελλάδα, με την αισιοδοξία να είναι διάχυτη στο “ερυθρόλευκο” στρατόπεδο για την αίσια κατάληξη της υπόθεσης.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής εξάλλου αναλαμβάνει δράση και στέλνει εξώδικο στην Τίγκρες, υποστηρίζοντας πως μετά τις 30 Ιουνίου δεν έχει καμία δέσμευση με την ομάδα. Εφόσον φτάσει στα χέρια των Πειραιωτών και το επίσημο έγγραφο που αποδεικνύει του λόγου το αληθές, τότε η ιστορία θα τελειώσει άμεσα.

Για την ιστορία, ο Πουλίδο ουδέποτε προπονήθηκε με την Τίγκρες καθώς την στιγμή που ο μεξικάνικος σύλλογος υποστήριζε κάτι τέτοιο (πρόκειται προφανώς για ένα τέχνασμα της Τίγκρες), ο 23χρονος φορ ήταν περίπου… 500 χιλιόμετρα μακριά από το Μοντερέι απολαμβάνοντας ολιγοήμερες διακοπές.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0