Σε χειμερινές συνθήκες η προετοιμασία του Θρύλου video

Σε θολό… τοπίο στο Ζέεφελντ

Με τον καιρό να θυμίζει… Νοέμβριο και όχι Ιούλιο, συνεχίστηκε η πέμπτη μέρα της προετοιμασίας του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ. Βροχή, χαμηλή θερμοκρασία και ομίχλη αντιμετώπισαν οι «ερυθρόλευκοι».

165311

Στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή οι θερμοκρασίες πλησιάζουν στα όρια του… καύσωνα και οι περισσότεροι σπεύδουν στις παραλίες. Ωστόσο, αυτό δεν συμβαίνει στο Ζέεφελντ της Αυστρίας, με την πέμπτη μέρα της προετοιμασίας του Ολυμπιακού να γίνεται σε τοπίο ομιχλώδες και… χειμωνιάτικο! 

Όπως έκαναν και πέρυσι, έτσι και φέτος οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν αρκετά χιλιόμετρα στο γήπεδο του γκολφ της περιοχής, καθώς εκεί οι συνθήκες για τρέξιμο είναι ιδανικές και ειδικά για το κομμάτι της αντοχής και της φυσικής κατάστασης. Το πρωί της Παρασκευής (11/7) ο καιρός στο Ζέεφελντ ήταν άκρως χειμωνιάτικος, αφού η θερμοκρασία κυμαινόταν μεταξύ 9 και 10 βαθμών Κελσίου, οι ουρανοί είχαν… ανοίξει, ενώ το τοπίο ήταν ομιχλώδες! 

Αυτά έγιναν στο πρώτο μέρος της προπόνησης, με το δεύτερο να διεξάγεται στο γήπεδο ποδοσφαίρου και να περιλαμβάνει ασκήσεις ενδυνάμωσης και ισορροπίας, ενώ στο τέλος στο τέλος οι παίκτες έκαναν το απαραίτητο χαλάρωμα. 

Όμως, τέσσερις παίκτες των πρωταθλητών Ελλάδας έμειναν εκτός και συγκεκριμένα οι Βούρος, Βέργος, Σάλιακας και Βατουσιάδης να ακολουθούν διαφορετικό πρόγραμμα με τον φυσιοθεραπευτή Αλέξη Καπετανάκη. 

Δείτε το… τρέξιμο στην ομίχλη: 

[youtube id=”9x59Z0k_hGQ” width=”620″ height=”360″]

Share and Enjoy !

0Shares
0 0