Πλησιάζει ο Φινμπόγκασον!

Πλησιάζει ο Φινμπόγκασον!

Νέα πρόταση για τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον κατέθεσε ο Ολυμπιακός και πλησιάζει στον Ισλανδό φορ. «Είναι αρκετά καλή προσφορά για να καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι», δήλωσε στέλεχος της Χέρενφεϊν.

091855

Ο Ολυμπιακός έκανε ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την απόκτηση του Άλφρεντ Φινμπόγκασον. Σύμφωνα με ολλανδικά ΜΜΕ, επανήλθε με νέα πρόταση στη Χέρενφεϊν για τον Ισλανδό επιθετικό και αυτή ήταν τόσο καλή που υποχρεώνει τους ανθρώπους της ομάδας να προχωρήσουν το θέμα, όπως δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Χανς Φονκ.

«Ο Ολυμπιακός θέλει να κάνουμε τη δουλειά. Εξετάζουμε τη δεύτερη πρόταση που μας έκανε. Σε κάθε περίπτωση, είναι αρκετά υψηλή για να καθίσουμε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους Έλληνες», δήλωσε στον ολλανδικό Τύπο.

Την ίδια ώρα, ο Φινμπόγκασον βρίσκεται για διακοπές στην Καλιφόρνια και αναμένει τις εξελίξεις έχοντας εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει από τη Χέρενφεϊν με στόχο να αγωνιστεί είτε σε κάποιο μεγάλο πρωτάθλημα, είτε σε μία ομάδα με παρουσία στο Champions League όπως ο Ολυμπιακός.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0