Μόνο με σούπερ πρόταση…

Μόνο με σούπερ πρόταση…

Ξεκάθαροι στον Θρύλο για Μαζουακού.

mazouakou

Δεν είναι και λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν πως ο Αρτούρ Μαζουακού θα είναι μία από τις επόμενες μεγάλες πωλήσεις. Ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει πως ξέρει να αγοράζει φθηνά και να πουλάει ακριβά και το γεγονός πως έχει «μεγαλώσει» σαν ομάδα με τις σπουδαίες νίκες του στο Τσάμπιονς Λιγκ, του επιτρέπει να διαπραγματευτεί αλλιώς.

Ο Γάλλος μπακ αποτελεί σημαντικό κεφάλαιο για τον πρωταθλητή Ελλάδας και δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός πως με μόλις λίγους μήνες συμμετοχής στο υψηλό επίπεδο, έχει καταφέρει να προσελκύσει το ενδιαφέρον σημαντικών ευρωπαϊκών συλλόγων.

Μάλιστα, υπάρχουν πολλοί που περιμένουν να δουν τι… στάση θα κρατήσει ο Ολυμπιακός στην υπόθεση. Από τη διοίκηση είναι ξεκάθαροι πως δεν τίθεται θέμα παραχώρησής του και πως αυτό θα μπορούσε να συμβεί μόνο εφόσον η πρόταση ήταν σούπερ.

Και το «σούπερ» σημαίνει ένα ποσό κοντά σε εκείνο που έδωσε η Ρόμα το περασμένο καλοκαίρι για να πάρει τον Κώστα Μανωλά…

Πάντως, απολύτως σωστά από τον Ολυμπιακό δεν βιάζονται, μιας και γνωρίζουν τις δυνατότητες του Μαζουακού και πως μπορεί να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο…

Share and Enjoy !

0Shares
0 0