Μίτσελ: «Πήγε καλά…»

Μίτσελ: «Πήγε καλά…»

Έναν μίνι απολογισμό της προετοιμασίας του Ολυμπιακού έκανε ο Μίτσελ μετά την ήττα απ’ τη Φενέρ, δηλώνοντας ικανοποιημένος. «Η ιδέα πάντα ίδια, οι παίκτες ίσως να αλλάξουν», είπε ενόψει Νίκης Βόλου.

005549

Θετικό είναι το πρόσημο για τον Μίτσελ απ’ την φετινή προετοιμασία. Ο προπονητής του Ολυμπιακού απέδωσε την ήττα απ’ τη Φενέρμπαχτσε στην έλλειψη κατοχής της μπάλας, ωστόσο δήλωσε ικανοποιημένος απ’ τα όσα είδε καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της ΠΑΕ: 

Για την προετοιμασία που ολοκληρώθηκε: «Πήγε καλά η προετοιμασία. Κάναμε την δουλειά που θέλαμε και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για την επόμενη εβδομάδα που ξεκινάει το πρωτάθλημα». 

Για το αν είναι ικανοποιημένος από τα όσα είδε: «Γενικά, είναι καλή η εικόνα που κρατάω από αυτή την προετοιμασία. Σήμερα το χειρότερο που κάναμε, είναι αυτό που κάνουμε συνήθως καλύτερα στο παιχνίδι μας, να έχουμε κατοχή της μπάλας. Σήμερα δεν το καταφέραμε, αλλά σε γενικές γραμμές κρατάω μία καλή εικόνα από την προετοιμασία». 

Για το αν έχει καταλήξει στην εικόνα που θα δούμε στο ματς με την Νίκη Βόλου: «Η γενική ιδέα που θα έχουμε γι’ αυτό το πρώτο παιχνίδι, θα έχει σχέση με αυτό που έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Δεν θα αλλάξουν πολλά. Μπορεί να αλλάξουμε παίκτες, αλλά το σύστημα και η ιδέα θα είναι πάντα ίδια».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0