Μίτσελ: «Δεν παίρνεις πρωτάθλημα από τα φιλικά»

Μίτσελ: «Δεν παίρνεις πρωτάθλημα από τα φιλικά»

Μόνο το δεύτερο ημίχρονο κράτησε ο Μίτσελ, στην ήττα (2-0) του Ολυμπιακού από την Κράσνονταρ, στο πρώτο φετινό φιλικό των πρωταθλητών Ελλάδας.

195810

Τα φιλικά προετοιμασίας δεν δίνουν… πρωταθλήματα, αλλά γίνονται για να φανεί η δουλειά που θέλει μία ομάδα, όπως δήλωσε Μίτσελ, μετά την ήττα του Ολυμπιακού με σκορ 2-0 από την Κράσνονταρ. 

Ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδας τόνισε πως αυτό που τον ενδιαφέρει στην παρούσα φάση το ζητούμενο είναι το «δέσιμο» των νέων παικτών, ενώ όσον αφορά το παιχνίδι, κράτησε μόνο το δεύτερο ημίχρονο. 

«Κάνουμε προπονήσεις και βλέπουμε θετικά πράγματα. Σήμερα δεν ήταν πολλά τα θετικά αλλά συνεχίζουμε τη δουλειά μας», δήλωσε αρχικά ο Μίτσελ και πρόσθεσε: 

«Μου άρεσε το δεύτερο ημίχρονο, γιατί είχαμε καλό ρυθμό και κατοχή της μπάλας. Δεν ήμασταν τόσο κακοί στο δεύτερο. Σήμερα είχε λίγο αέρα, ενώ και ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν και στην καλύτερη κατάσταση. Και πέρυσι δεν ήταν τόσο καλά τα αποτελέσματα στα φιλικά… Πέρυσι με τις ίδιες συνθήκες τα ίδια λέγαμε. Δεν κερδίζεις το πρωτάθλημα στο πρώτο παιχνίδι της προετοιμασίας». 

Για να καταλήξει ο προπονητής του Ολυμπιακού: «Το βλέπουμε όπως ακριβώς και πέρυσι. Να το πιστέψουμε, να συνεχίσουμε τη δουλειά μας και να είμαστε έτοιμοι. Αυτοί οι αγώνες δείχνουν τη δουλειά στην προετοιμασία και δεν θα δούμε τώρα την ομάδα, αλλά στο πρωτάθλημα και στο Champions League». 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0