Κλείνει Ντιοπ και δίνει Μανιάτη!

Κλείνει Ντιοπ και δίνει Μανιάτη!

Μια ανάσα από την απόκτηση του Παπακούλι Ντιόπ της Λεβάντε βρίσκεται ο Ολυμπιακός.

thumbnail

Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας fichajes.net, ο Ολυμπιακός θα προσφέρει το ποσό των τριών εκατομμυρίων ευρώ για να κάνει δικό του τον ποδοσφαιριστή. Από το ύφος γραφής του κειμένου, αποκαλύπτεται πως μένουν μόνο τα διαδικαστικά για να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα» ο παίκτης και πως η συμφωνία αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

«Ο Ολυμπιακός δεσμεύεται να υπογράψει τον Ντιόπ. Η μεταγραφή θα κοστίσει περίπου τρία εκατ. ευρώ», γράφει το δημοσίευμα στους τίτλους και συνεχίζει με το ρεπορτάζ. «Ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει με τον παίκτη της Λεβάντε, Πάπε Ντιόπ. Οι πρωταθλητές Ελλάδας προσπάθησαν να εξασφαλίσουν τις υπηρεσίες του ποδοσφαιριστή το περασμένο καλοκαίρι και από τότε έχουν κρατήσει επαφές. Θα δεχτεί την πρόταση και θα οδεύσει για την Ελλάδα τις επόμενες εβδομάδες», τονίζει το κείμενο και καταλήγει, εξηγώντας τον λόγο που αποκτάται ο Σενεγαλέζος.

«Ο Μίτσελ, προπονητής της ομάδας του Πειραιά, σκέφτεται να καλύψει με τον Ντιόπ το κενό που θα αφήσει ο Μανιάτης, καθώς όλα δείχνουν πως θα υπογράψει για την Έβερτον. Το συμβόλαιο του Ντιόπ ολοκληρώνεται το 2015 και από τη Λεβάντε περιμένουν ένα ποσό της τάξεως των τριών εκατ. ευρώ, ποσό που μπορεί να καταθέσει η αθηναϊκή διοίκηση».

Από εκεί και πέρα, υπήρξε νέο δημοσίευμα από την ιστοσελίδα superdeporte.es, σύμφωνα με το οποίο ενδιαφέρεται και η Σουόνσι. Αυτή και ο Ολυμπιακός, σύμφωνα πάντα με τους Ισπανούς είναι πιο κοντά στην απόκτηση του Σενεγαλέζου.

Πηγή : http://www.gavros.gr/article/73703/apokta-ntiop/

Share and Enjoy !

0Shares
0 0