Και Βούκοβιτς και Κοσάνοβιτς!

Και Βούκοβιτς και Κοσάνοβιτς!

Είναι γνωστό εδώ και μέρες ότι ο Ολυμπιακός καίγεται για να κάνει μια μεταγραφή κεντρικού αμυντικού και ο παίκτης, μάλιστα, να έρθει όσο το δυνατόν πιο σύντομα κοντά στην ομάδα, ώστε να μπει στο κλίμα ενόψει των προκριματικών αγώνων του Champions League. Με δεδομένο ότι οι μέρες περνούν, δεν ξέρουμε πλέον κατά πόσο ο αμυντικός που θα αποκτηθεί θα προλάβει να έρθει στο Βέλγιο (σ.σ. την Κυριακή άλλωστε θα είναι πίσω στην Ελλάδα η ομάδα), ωστόσο ο Χάσι μέχρι χθες τουλάχιστον κάτι τέτοιο περίμενε.

Και μια και ο λόγος για το κέντρο της άμυνας, αξίζει να αναφέρουμε ότι οι πληροφορίες που έχουμε αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός δεν θα πάρει έναν, αλλά δύο στόπερ μέσα στο καλοκαίρι. Είναι πολύ πιθανό δηλαδή να αποκτηθεί και ο Βούκοβιτς και ο Κοσάνοβιτς και όχι μόνο ο ένας από τους δύο Σέρβους. Κι αν τελικά δεν αποκτηθεί κάποιος απ’ αυτούς, θα είναι κάποιος άλλος. Υπάρχουν πολλοί παίκτες με τους οποίους ασχολείται ο Ολυμπιακός και να είστε σίγουροι πως δεν έχουν δει τα ονόματα όλων το φως της δημοσιότητας…

Αυτό που έχει σημασία, πάντως, είναι ότι ο Ολυμπιακός πάει για να κάνει δύο μεταγραφές κεντρικών αμυντικών και όχι μία όπως πιστεύουν οι περισσότεροι. Και επαναλαμβάνουμε ότι το σενάριο που θέλει και τον Βούκοβιτς και τον Κοσάνοβιτς να πιάνουν λιμάνι είναι αρκετά πιθανό. Το καλοκαίρι δεν είναι ούτε στη μέση ακόμα και μεταγραφικά θα είναι μεγάλο για τον Ολυμπιακό ότι κι αν συμβεί στα προκριματικά του Champions League. Εδώ θα είμαστε για να σας ενημερώνουμε όσο καλύτερα γίνεται, όπως προσπαθούμε να κάνουμε πάντα.

Πηγή : http://www.gavros.gr/blog/podosfairo/kai-voykovits-kai-kosanovits

Share and Enjoy !

0Shares
0 0