Ηγέτης Κασάμι, με πνεύμα νικητή

Ηγέτης Κασάμι, με πνεύμα νικητή

Ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο, με ηγετικά χαρακτηριστικά και πνεύμα νικητή φαίνεται πως βρήκε ο Ολυμπιακός στο πρόσωπο του Παϊτίμ Κασάμι. Ποιος ο αγωνιστικός ρόλος που θέλει να έχει ο Ελβετός μέσος.

091132

Με το καλημέρα ο Παϊτίμ Κασάμι έδειξε ότι ο Ολυμπιακός βρήκε ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο. 

Συνεισέφερε τόσο ανασταλτικά, όσο και δημιουργικά στο α’ ημίχρονο του φιλικού με την Ντιναμό Κιέβου, δεν δίστασε να πάρει αρκετές προσπάθειες δείχνοντας ηγετικά χαρακτηριστικά, ενώ όπως είπε κι ο ίδιος ο Ελβετός μέσος δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο από τη νίκη. 

«Είμαι νικητής. Πάντοτε θέλω να είμαι νικητής και να αφιερώνουμε τις νίκες στον κόσμο μας», η χαρακτηριστική ατάκα του στέλνοντας μήνυμα εν όψει της ερχόμενης περιόδου. 

«Για εμένα το πιο σημαντικό είναι να φτάσω στο 100%. Αυτή τη στιγμή είμαι στο 60%-70%. Ήμουν δύο μήνες χωρίς προπόνηση το τελευταίο διάστημα, βρισκόμουν στο Λονδίνο και έπρεπε να μπω δυναμικά στην προετοιμασία. Σίγουρα αντιμετωπίζεις προβλήματα όταν μπαίνεις σε ένα τόσο δύσκολο πρόγραμμα και δύσκολες προπονήσεις, αλλά οφείλεις να τα ξεπεράσεις», είπε για το επίπεδο ετοιμότητάς, ενώ αναλύοντας το αγωνιστικό του προφίλ ανέφερε τα εξής: 

«Είμαι box-to-box μέσος, αλλά έχοντας περισσότερο επιθετικές τάσεις. Όμως μπορώ να κάνω καλή δουλειά τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά. Ο προπονητής μου με ξέρει και μπορεί να με χρησιμοποιήσει όπου θέλει. Εγώ δεν έχω πρόβλημα. 

Νιώθω πιο άνετα όταν επιτίθεμαι από τη μεσαία γραμμή και στο μυαλό μου είναι να δημιουργώ το παιχνίδι. Νομίζω ότι ακόμα είμαστε σε στάδιο προετοιμασίας, ο κόουτς ψάχνει να μας βρει την καλύτερη δυνατή θέση, αλλά πράγματι αισθάνομαι καλύτερα όταν παίζω στη μεσαία γραμμή και έχω έναν ρόλο περισσότερο οργανωτικό».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0