Η συμφωνία Ολυμπιακού – Σπόρτινγκ για Ποντένσε


 

Ο Ολυμπιακός φέρεται να έκλεισε το δικαστικό θέμα με τη Σπόρτινγκ για τον Ντανιέλ Ποντένσε, προσφέροντας στην ομάδα της Λισσαβώνας περισσότερα από 5 εκατ. ευρώ.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει η Record, τονίζοντας μάλιστα ότι ο δανεισμός του Μπρούνο Γκασπάρ στην ελληνική ομάδα ήταν και το έναυσμα για να βρεθεί λύση ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το νομικό ζήτημα ανάμεσα στους δύο συλλόγους δεν υπάρχει πλέον, καθώς τα βρήκαν. «Οι δύο ομάδες συζητούσαν τη λύση εδώ και μήνες και η μεταγραφή του Γκασπάρ στον Oλυμπιακό επιτάχυνε τις διαπραγματεύσεις, στις οποίες συνέβαλε ο επιχειρηματίας Ζόρζε Μέντες, εκπρόσωπος του Ποντένσε. Οι τελικοί όροι της διαδικασίας θα γίνουν γνωστοί σήμερα, αλλά είναι βέβαιο ότι τα λιοντάρια θα εξασφαλίσουν περισσότερα από πέντε εκατ. ευρώ», τονίζει η Record με τα σενάρια ότι οι σχέσεις Σπόρτινγκ και Ολυμπιακού είναι σε καλό σημείο να πληθαίνουν.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ποντένσε είχε αποχωρήσει ως ελεύθερος από την πορτογαλική ομάδα το προηγούμενο καλοκαίρι μετά τα επεισόδια που είχαν σημειώσει οπαδοί της. Ο Ολυμπιακός πριν από έναν χρόνο δεν είχε δώσει κάποιο ποσό στα Λιοντάρια για την μεταγραφή του Πορτογάλου εξτρέμ, ο οποίος έφυγε ως ελεύθερος από την Σπόρτινγκ και σήμερα η εφημερίδα αποκαλύπτει πως οι δύο σύλλογοι τα βρήκαν στα 5 εκατ. ευρώ.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0

Πηγή : https://www.to10.gr/