“Για δοκιμή στον Ολυμπιακό ο Μπουρκ”

“Για δοκιμή στον Ολυμπιακό ο Μπουρκ”

Ιστοσελίδα του εξωτερικού αποκαλύπτει πως ο Ολυμπιακός θα δοκιμάσει τον 18χρονο Κοσταρικανό άσο Μπέρνι Μπουρκ. Επιβεβαιώνουν ο μάνατζερ του παίκτη και ο πρόεδρος του συλλόγου που ανήκει.

burke

Ο ελληνικός σύλλογος Ολυμπιακός θα δοκιμάσει τον νεαρό Κοσταρικανό ποδοσφαιριστή Μπέρνι Μπουρκ, σε ένα trial επτά ημερών. Το κλαμπ ψάχνει έναν παίκτη με παρόμοια χαρακτηριστικά του Τζόελ Κάμπελ. Το γεγονός επιβεβαιώνει ο ατζέντης του Χοακίμ Μπατίκα και ο πρόεδρος της Σάντος Ντε Χουάπιλες, Φρανσίθκο Άλβαρες”, τονίζει αρχικά η “everardoherrera.com” και συνεχίζει:

“Ο Μπουρκ είναι μεσοεπιθετικός και το παιχνίδι του μοιάζει ακριβώς με αυτό του Κάμπελ. Αναμένεται στην Ελλάδα μέσα στις επόμενες ώρες”.

Το Sport24.gr επικοινώνησε με ανθρώπους που γνωρίζουν την κατάσταση στην Κόστα Ρίκα. Ο Μπουρκ (Μπέρνι Τόμας Μπουρκ Μοντιέλ είναι το πλήρες όνομα του) δεν είναι ακόμη στην χώρα μας, κάτι που αναμένεται πάντως να συμβεί λίαν συντόμως. Πράγματι τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού του παραπέμπουν σε αυτά του Τζόελ Κάμπελ και θεωρείται μεγάλο ταλέντο στην χώρα του.

Η Σάντος Ντε Χουάπιλες είναι ομάδα της Primera Division Invierno (πρώτης κατηγορίας) της Κόστα Ρίκα και φέτος πήρε χρόνο συμμετοχής. Ο σύλλογος του είναι ενήμερος για την κατάσταση και δέχθηκε να επιτρέψει στον παίκτη να κάνει το ταξίδι στην Ελλάδα προκειμένου να τον δοκιμάσουν οι “ερυθρόλευκοι”.

Ο 18χρονος (16/3/1996) άσος έχει δύο χρόνια ακόμη συμβόλαιο με την Σάντος Ντε Χουάπιλες, αλλά εφόσον ο Ολυμπιακός θελήσει να τον αποκτήσει, τα οικονομικά ανταλλάγματα της μεταγραφής δεν θα αποτελέσουν εμπόδιο.

Η αξία του Μπουρκ αυτή την στιγμή είναι κοντά στις 100.000 ευρώ.

Πηγή : http://www.sport24.gr/football/omades/Olympiakos/gia_dokimh_ston_olympiako_o_mpoyrk.2784358.html

Share and Enjoy !

0Shares
0 0