Φέρνει φορ… φονιά ο Θρύλος!

Φέρνει φορ… φονιά ο Θρύλος!

Ο σχεδιασμός στην επίθεση δεν αλλάζει και στον Ολυμπιακό έχουν σκοπό να φέρουν στο Λιμάνι έναν φορ-φονιά!

DB758F13B992B083C20AFAA15DEFB6D4

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός στην ομάδα του Ολυμπιακού δεν έχει σταματήσει και συνεχίζει να υφίσταται. Ούτως ή άλλως, για την απόκτηση διάφορων παικτών έχει απομείνει ακόμα ένας μήνας, πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα το οποίο μπορεί να κρύβει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις.

Μπορεί αυτή τη στιγμή όλο το ρεπορτάζ να αναλώνεται στην περίπτωση του Ρομπίνιο και του Πουλίδο, αλλά υπάρχει και ο επόμενος επιθετικός που θα αποκτηθεί. Ο Μίτσελ γνωρίζει πως με τους δύο προαναφερθέντες η ομάδα θα αλλάξει επίπεδο, αλλά δεν σταματά την αναζήτησή του για έναν στράικερ που θα σημειώνει 15-20 γκολ τη σεζόν.

Το όνομα του Κώστα Μήτρογλου συνεχίζει να παραμένει στη λίστα του Θρύλου, καθώς στην Αγγλία οι αναφορές είναι όλο και πιο συχνές, ενώ στην Ισπανία αναφέρουν πως έχει προταθεί ο Ζόνας της Βαλένθια.

Το σίγουρο είναι ότι ο Μίτσελ προσπαθεί να φέρει ό,τι καλύτερο μπορεί στον Ολυμπιακό, εξακολουθεί να κοιτά για στράικερ πέραν της περίπτωσης του Πουλίδο και είναι αποφασισμένος να πάρει έναν φορ… φονιά, που θα σκίζει τα αντίπαλα δίχτυα.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0