Ένα χαρτί και… πιάνει λιμάνι ο Πουλίδο!!!

Ένα χαρτί και… πιάνει λιμάνι ο Πουλίδο!!!

Άμεσα αναμένεται να ξεκαθαρίσει η υπόθεση του Άλαν Πουλίδο για τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει συμφωνήσει με τον Μεξικανό φορ και περιμένει αντίγραφο του συμβολαίου του.

070947

Σε… μεξικάνικη σαπουνόπερα έχει μετατραπεί η προσπάθεια του Ολυμπιακού να αποκτήσει τον Άλαν Πουλίδο, όπως είχαμε γράψει από την περασμένη εβδομάδα.

Στην πατρίδα του 23χρονου παίκτη τονίζουν πως οι Πειραιώτες έχουν αποσυρθεί από την υπόθεση, καθώς το συμβόλαιο του διεθνούς άσου με την Τίγκρες λήγει το 2016 και έχουν προκύψει διάφορα θέματα για τον παίκτη (όπως οι απειλές που δέχονται εκείνος και τα συγγενικά του πρόσωπα).

Τα πράγματα, όμως, θα ξεκαθαρίσουν άμεσα, με τους «ερυθρόλευκους» να περιμένουν αντίγραφο του συμβολαίου που είχε υπογράψει ο Πουλίδο και φανερώνει πως είναι ελεύθερος και μπορεί να κλείσει η μεταγραφή.

Εκείνο που είναι φανερό πως η Τίγκρες προσπαθεί να αποκομίσει και εκείνη κάποιο κέρδος από την όλη ιστορία, βάζοντας εμπόδια στη μεταγραφή του παίκτη.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας θεωρούν είναι «διασφαλισμένοι» σε αυτό το θέμα και, εκτός από τον Χουάνχο Λορένθο που φέρεται να έχει αναλάβει το θέμα, την υπόθεση παρακολουθεί και δικηγόρος για τα νομικά ζητήματα που ενδεχομένως να προκύψουν στο μέλλον.

Σταύρος Καλογεράκης για το : http://www.sport-fm.gr/article/ena-xarti-kai-teleiwse-tou-poulido/765392

Share and Enjoy !

0Shares
0 0